Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5748 alkalommal

Top 10 párkapcsolatölő


Top 10 párkapcsolatölő
A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.

Készítői -, akiket egy filmstúdió bízott meg a kutakodással - 2000 brit felnőtt megkérdezése alapján vonták le következtetéseiket. A hízás, a sündisznóállás, a levágott körmök fürdőszobában felejtése, a horkolás és egyebek hamarabb juttatnak mélypontra egy kapcsolatot a sebes élettempójú XXI. században, mint korábban.

A harmonikus kezdeti időszak kevesebb, mint felére zsugorodásában főszereplő a hosszabb munkaidő, a pénz miatti aggódás. A megkérdezettek minősített többsége, bő kétharmada - 67 százaléka - a harmadik esztendőt ítélte a legnehezebbnek.

A felmérés összeállította a kapcsolatölő dolgok toplistáját is:

- Első a hízás és a testedzés elhagyása, 13 százalék tette az első helyre.
- Második a pénz és költekezés körüli vitasorozat, 11 százalék tartja a legfőbb bajnak.
- Harmadik helyre került a túl sok, vagy ellentétes műszakokban végzett munka, 10 százalékkal.
- Negyedik a tisztálkodás elhanyagolása 9 százalékos kapcsolatölő rátával.
- Ötödik helyen a rokonságok vannak: a fő baj, hogy általában a pár kölcsönösen sokallja a másik pereputtyával eltöltendő időt. Ezt is 9 százaléknyian jelölték meg legfőbb harmónia-halálnemnek.
- A hatodik a romantika hiánya, továbbá a szexé, 8 százalékkal.
- Hetedik helyen az iszákosság áll, 7 százalékos mutatóval.
- Nyolcadik a horkolás és az emiatti korholás, továbbá az antiszociális alvási szokásvilág: hogy ezen mit értettek a felmérők, arra nem tért ki a Reuters brit hírügynökség, feltehetően a fogcsikorgatástól kezdve, a lámpaégetésig minden benne van, s 6 százalékot kapott.
- Kilencedik a divatjamúlt öltözködés, a régi ruhák, alsóneműk viselése az elnyűttségig, 4 százalékkal.
- Tizedik helyezett a fürdőszobai szokások, például levágott körmök, szőrszálak hátrahagyása. Ezt 4 százaléknyian mondták legfőbb gondnak.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat
Megtekintve 6784 alkalommal

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat Régi mítosz, hogy a nők a rossz fiúkhoz vonzódnak a kedves, gondoskodó pasik helyett. Eláruljuk, mi, nők, miért nem szeretjük a jófiúkat.

Fogamzásgátló implantátum: Mi ez?
Megtekintve 6478 alkalommal

Fogamzásgátló implantátum: Mi ez? A nem kívánatos terhesség kivédését szolgáló módszerek már több mint 3000 éve léteznek, ahogy a folyamatos kísérletezések is egy még megbízhatóbb, még kényelmesebb eljárás után. Úgy tűnik, az implantátum sok olyan előnyt egyesít magában, amit a korábbi módszerek külön-külön nem! Tudj meg mindent róla!

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
Megtekintve 5659 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld! A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"
Megtekintve 6864 alkalommal

Amit érdemes tudnod a Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.