Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4810 alkalommal

Top 10 párkapcsolatölő


Top 10 párkapcsolatölő
A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.

Készítői -, akiket egy filmstúdió bízott meg a kutakodással - 2000 brit felnőtt megkérdezése alapján vonták le következtetéseiket. A hízás, a sündisznóállás, a levágott körmök fürdőszobában felejtése, a horkolás és egyebek hamarabb juttatnak mélypontra egy kapcsolatot a sebes élettempójú XXI. században, mint korábban.

A harmonikus kezdeti időszak kevesebb, mint felére zsugorodásában főszereplő a hosszabb munkaidő, a pénz miatti aggódás. A megkérdezettek minősített többsége, bő kétharmada - 67 százaléka - a harmadik esztendőt ítélte a legnehezebbnek.

A felmérés összeállította a kapcsolatölő dolgok toplistáját is:

- Első a hízás és a testedzés elhagyása, 13 százalék tette az első helyre.
- Második a pénz és költekezés körüli vitasorozat, 11 százalék tartja a legfőbb bajnak.
- Harmadik helyre került a túl sok, vagy ellentétes műszakokban végzett munka, 10 százalékkal.
- Negyedik a tisztálkodás elhanyagolása 9 százalékos kapcsolatölő rátával.
- Ötödik helyen a rokonságok vannak: a fő baj, hogy általában a pár kölcsönösen sokallja a másik pereputtyával eltöltendő időt. Ezt is 9 százaléknyian jelölték meg legfőbb harmónia-halálnemnek.
- A hatodik a romantika hiánya, továbbá a szexé, 8 százalékkal.
- Hetedik helyen az iszákosság áll, 7 százalékos mutatóval.
- Nyolcadik a horkolás és az emiatti korholás, továbbá az antiszociális alvási szokásvilág: hogy ezen mit értettek a felmérők, arra nem tért ki a Reuters brit hírügynökség, feltehetően a fogcsikorgatástól kezdve, a lámpaégetésig minden benne van, s 6 százalékot kapott.
- Kilencedik a divatjamúlt öltözködés, a régi ruhák, alsóneműk viselése az elnyűttségig, 4 százalékkal.
- Tizedik helyezett a fürdőszobai szokások, például levágott körmök, szőrszálak hátrahagyása. Ezt 4 százaléknyian mondták legfőbb gondnak.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 5106 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

Gyakori kérdések a szexuális élettel kapcsolatban
Megtekintve 5168 alkalommal

Gyakori kérdések a szexuális élettel kapcsolatban Egy lány már első alkalommal teherbe eshet? Mi az a coitus interruptus? Meddig termékenyítőképesek az emberi spermiumok? Mit lehet tenni védekezés nélküli együttlét után? Cikkünkből választ kaphatsz minderre és más hasonló kérdésekre is.

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül?
Megtekintve 4375 alkalommal

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül? A bizalom minden kapcsolatnak az alapja, vallják. Feltétel nélkül az igazi, mondják. Ha nincs meg a bizalom két ember között, akkor az a viszony halálra van ítélve, vagy legalábbis mindenképpen bukásra.

Szex országról országra
Megtekintve 5107 alkalommal

Szex országról országra Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.