Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7417 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia


Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Az első helyen vitathatatlanul a meglesett leszbikus szex áll, amibe azután a férfi is bekapcsolódik, megadva mindazt a felizgult nőknek, amire vágynak - és amit igazából csak tőle kaphatnak meg. Minden férfit tűzbe hoz, ha azt látja, ahogy két lány szenvedélyesen kényezteti egymást forró csókokkal, érzéki simogatással, netán még annál is többel... A hármas szex két lány társaságában felemelő és örökké tartó élménnyel ajándékozza meg az erősebb nem képviselőit.

A második legkívánatosabb dolog egy szexről fantáziáló férfi számára az anális szex nővel. Sokan elzárkóznak a hátsó behatolástól, ezért a férfinek - jobb híján - csak a képzeletében valósulhat meg az anális kényeztetés.

A harmadik legizgatóbb gondolat a férfiak számára az orális szex nyilvános helyen. Ez az, amit a legtöbben megborzongatóan jónak tartanak, a valóságban azonban nem próbálnák ki. A legtöbben úgy képzelik ezt el, hogy barátnőjük őrületes vágyat érez arra, hogy legféltettebb testrészüket kényeztessék, fütyülve arra, hogy bárki megláthatja őket. A fantáziavilágban ez legtöbbször parkolóban, bevásárlóközpontban vagy munkahelyen történik meg.

A negyedik helyen álló férfifantáziát szintén kevesebben próbálnák ki a valóságban, a képzeletükben azonban rendkívül izgatónak találják. Ez pedig a szado-mazo szex, aminek része lehet a kikötözés, a megbilincselés, az alárendeltség - különféle fokozatokban. Gyengédebb változatban - például a levetett harisnyával bekötött szemmel vagy plüsbilinccsel rabul ejtve - mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálni, mert durvulás nélkül is felkorbácsolhatja a kedélyeket. A férfiak megőrünek, ha arra gondolnak, hogy párjuk ráparancsol, kényeztesse őt, mert rettentően kívánja a szexet vele.

Az ötödik helyen a női mell köré csoportosuló fantáziálgatás áll. Ez a minden pasi számára kívánatos testrész különleges módon is bevonható a szexbe, nemcsak úgy, hogy a férfi csókokkal borítja ezt az érzékeny zónát. a nő érzékien hozzásimulhat úgy a párjához, hogy egész testét átmasszírozza feszes kebleivel, vagy ami ennél is jobban felforrósítja az erősebb nem képviselőit az az, ha elképzelik, hogy péniszükkel a nő mellei közé hatolnak, és egészen addig fokozzák az izgalmakat, amíg el nem érnek a csúcsra...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Megtekintve 6457 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan? Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

A boldog házasság titkai
Megtekintve 5194 alkalommal

A boldog házasság titkai A boldog, vagy legalábbis jó házasság számszerűsített próbál szolgálni egy brit felmérés, amely szerint havonta háromszor kell vendéglőbe menni, hetente kétszer mélyenszántót beszélgetni, évente kétszer pedig vakációzni – együtt.

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül?
Megtekintve 5095 alkalommal

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül? A bizalom minden kapcsolatnak az alapja, vallják. Feltétel nélkül az igazi, mondják. Ha nincs meg a bizalom két ember között, akkor az a viszony halálra van ítélve, vagy legalábbis mindenképpen bukásra.

Szex Tippek: Punci nyalás művészete
Megtekintve 28022 alkalommal

Szex Tippek: Punci nyalás művészete Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról.