Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6008 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia


Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Az első helyen vitathatatlanul a meglesett leszbikus szex áll, amibe azután a férfi is bekapcsolódik, megadva mindazt a felizgult nőknek, amire vágynak - és amit igazából csak tőle kaphatnak meg. Minden férfit tűzbe hoz, ha azt látja, ahogy két lány szenvedélyesen kényezteti egymást forró csókokkal, érzéki simogatással, netán még annál is többel... A hármas szex két lány társaságában felemelő és örökké tartó élménnyel ajándékozza meg az erősebb nem képviselőit.

A második legkívánatosabb dolog egy szexről fantáziáló férfi számára az anális szex nővel. Sokan elzárkóznak a hátsó behatolástól, ezért a férfinek - jobb híján - csak a képzeletében valósulhat meg az anális kényeztetés.

A harmadik legizgatóbb gondolat a férfiak számára az orális szex nyilvános helyen. Ez az, amit a legtöbben megborzongatóan jónak tartanak, a valóságban azonban nem próbálnák ki. A legtöbben úgy képzelik ezt el, hogy barátnőjük őrületes vágyat érez arra, hogy legféltettebb testrészüket kényeztessék, fütyülve arra, hogy bárki megláthatja őket. A fantáziavilágban ez legtöbbször parkolóban, bevásárlóközpontban vagy munkahelyen történik meg.

A negyedik helyen álló férfifantáziát szintén kevesebben próbálnák ki a valóságban, a képzeletükben azonban rendkívül izgatónak találják. Ez pedig a szado-mazo szex, aminek része lehet a kikötözés, a megbilincselés, az alárendeltség - különféle fokozatokban. Gyengédebb változatban - például a levetett harisnyával bekötött szemmel vagy plüsbilinccsel rabul ejtve - mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálni, mert durvulás nélkül is felkorbácsolhatja a kedélyeket. A férfiak megőrünek, ha arra gondolnak, hogy párjuk ráparancsol, kényeztesse őt, mert rettentően kívánja a szexet vele.

Az ötödik helyen a női mell köré csoportosuló fantáziálgatás áll. Ez a minden pasi számára kívánatos testrész különleges módon is bevonható a szexbe, nemcsak úgy, hogy a férfi csókokkal borítja ezt az érzékeny zónát. a nő érzékien hozzásimulhat úgy a párjához, hogy egész testét átmasszírozza feszes kebleivel, vagy ami ennél is jobban felforrósítja az erősebb nem képviselőit az az, ha elképzelik, hogy péniszükkel a nő mellei közé hatolnak, és egészen addig fokozzák az izgalmakat, amíg el nem érnek a csúcsra...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A legszexisebb férfiszakmák
Megtekintve 4587 alkalommal

A legszexisebb férfiszakmák Összegyűjtöttük azokat a szakmákat, melyek képviselői többségében olyan férfiak, akiket bármelyik nő megcsodálna.

Randibakik – női szemmel
Megtekintve 4951 alkalommal

Randibakik – női szemmel Hogy az első közösen töltött óra ne egyben az utolsó is legyen, a kedves lovagok figyelmébe ajánljuk a következő néhány, mindenképp kerülendő randibakit!

A leggyakoribb férfitípusok
Megtekintve 5015 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?

Szexpózok korai magömlés ellen
Megtekintve 10610 alkalommal

Szexpózok korai magömlés ellen A korai magömlés szinte társadalmi betegségnek számít manapság, de ha komolyabb ok nem áll a háttérben, néhány hasznos tippel és megfelelő pózok segítségével ellensúlyozhatjuk a problémát.