Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4870 alkalommal

Szigorúan titkos női fantáziák


Szigorúan titkos női fantáziák
Egy fantázia nem jelent feltétlen olyan dolgot, amire valójában vágyunk. Elég csak képzelődni, álmodozni – nem feltétlen akarjuk az életben is megtapasztalni.

Csoportban
Igen, nem csak a férfiak fantáziáját izgatja! A szép meztelen testek látványa önmagában is elég, pláne ha kifejezetten erotikus töltet kap. Pszichológusok szerint egyébként valójában szerethiányt jelez, hiszen az élmény egyszerre közösségi is, és a simogatásról, tapintásokról is szól.

Lányokkal
Szintén egy olyan „álom”, ami előkelő helyet foglal el a férfiak listáján is. Sokan ráadásul szégyellik is az ilyen irányú képzelgéseiket, és legszívesebben letagadnák azokat. Pedig.

Úgy tartják, hogy a képzeletbeli egyenes egyik végén a homo-, míg a másikon a heteroszexualitás áll. A legtöbben nem az egyik vagy a másik végén, hanem valahol „menet közben” helyezkedünk el, és ez a hely nem is feltétlenül állandó, kisebb kitérők (bármilyen irányba) elképzelhetőek.

Kalandok
Rejtélyes idegen, gyors menet. Nem kell udvariaskodni, beszélgetni, nincs más csak szex. Titokzatos, anonim, kötetlen. Az ilyen fantázia lehetővé teszi, hogy önzőek legyünk, csak a saját testünkkel és vágyainkkal foglalkozzunk, a cél nem más, mint a kielégülés.

Nyilvánosan
Talán magyarázni sem kell: bárki bármikor megláthat, rajtakaphat. Izgalmas, ugye? Ez az izgalom hat az aktusra is... Persze, csak képzeletben...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Popsi-jogsi
Megtekintve 6207 alkalommal

Popsi-jogsi A legutóbbi felmérések szerint a fiatalok körében az orális szex mellett az anális is egyre népszerűbb, annak ellenére, hogy a világ számos országában ez még ma is bűncselekménynek számít, ráadásul nemrég még komoly tabu volt.

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
Megtekintve 4154 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.

Az előnyös szex!
Megtekintve 3984 alkalommal

Az előnyös szex! Sokan tudják, milyen fantasztikus fizikai hatásai lehetnek a szexnek, azt azonban csak kevesen, hogyan befolyásolja a mentális egészségünket.

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk!
Megtekintve 4273 alkalommal

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk! A prosztatitisz (prosztatagyulladás) a férfiak egyik leggyakoribb betegsége. És a közhittel ellentétben nem csak az időseket fenyegeti: a baktérium rengeteg fiatalt, sőt, nőket is ezrével fertőz meg.