Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4889 alkalommal

Szex számokban!


Szex számokban!
Íme néhány szexuál-statisztikai adat, amit jó, ha tudsz.

Fertőzött vagy?
A szexuálisan aktív férfiak és nők legalább 50 százaléka fertőződik meg HPV-vel (humán papillomavírus) valamikor élete folyamán. A HPV kockázatos és kevésbé kockázatos formában jelentkezhet. A kevésbé kockázatos szemölcsöket okoz a nemi szerveken, a kockázatos viszont rákot idézhet elő. Jó hír, hogy a fertőzések 90 százalékában immunrendszerünk 2 év alatt megszabadul a HPV-től.

Hány emberrel feküdtél le?
20 és 59 éves kor között a nőknek átlagosan négy partnerük van, egy átlagos férfinak pedig hét. Egy Nagy-Britanniában végzett kutatás szerint a művészeknek (nemtől függetlenül) háromszor annyi kapcsolatuk van, mint az átlagembereknek.

Együtt alszunk?
Egy felmérés szerint házaspárok 12 százaléka külön ágyban alszik. Kutatók szerint ez egészségesebb, és frissebben tartja az intim viszonyt is a felek között. Állítólag Angelina Jolie és Brad Pitt is külön szobában szoktak álomra hajtani a fejüket.

Szűz vagy még?
Ma egy átlagos férfi 16,9 éves korában veszíti el a szüzességét. A nő valamivel később: 17,4 évesen. Ebbe a genetika is beleszól, ugyanis különböző örökölt tulajdonságok (pl. impulzivitás) siettethetik a dolgot.

Működik a szerszám?
A 40 éves férfiak 15 százaléka, a 65 évesek 35 százaléka panaszkodik merevedési zavarokra.

Méret?
Az átlagos péniszméret merev állapotban 12,7 és 15,24 centiméter között van. Európában állítólag a magyaroknak, a franciáknak és az olaszoknak a legnagyobb, de jól állnak a bolgárok, csehek, szlovákok és dánok is. Nem mintha fontos lenne. Kutatások kimutatták, hogy a nők körülbelül 25 százaléka éli át az orgazmust nemi aktus útján, míg 81 százalékuk az orális érintkezés során jut el a csúcsra.

Miért szexelünk?
Nyilvánvalóan mert jó. A tudományos magyarázat pedig ez: belső biológiai szükségletünk átörökíteni a génjeinket. A legnagyobb "átöröklő" nő a 18. századi Oroszországban élt, és 69 gyereknek adott életet. Huszonhétszer szült, mindig kettes, hármas vagy négyes ikreket. A legnagyobb "átöröklő" férfi egy 17. századi marokkói császár, Ismail Ibn Sharif volt, aki állítólag 342 lányt és 525 fiút nemzett.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amikor a Nő a szexről beszél...
Megtekintve 8415 alkalommal

Amikor a Nő a szexről beszél... Adjuk a jeleket - Fogod? Észreveszik-e, és ha igen, jól értelmezik a nekik küldött jeleket a pasik? Vajon mit gondol erről egy igazi nő? Cikkünkből megtudhatod!

Téves szexuális, szerelmi mítoszok!
Megtekintve 4667 alkalommal

Téves szexuális, szerelmi mítoszok! A szűz nők jobban ragaszkodnak partnereikhez? Valóban létezik biztonságos szex? Mi az az orgazmus-mítosz? A szerelem egy sajátos univerzum, jó lenne megismerni.

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz
Megtekintve 4771 alkalommal

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz Íme egy jó ok, amiért egy férfinak nem érdemes csalnia a nejét – nemcsak a kapcsolatot törheti meg ugyanis, hanem kutatók szerint a férfiasságát is.

Mikor csalfák a nők?
Megtekintve 4425 alkalommal

Mikor csalfák a nők? Egy romantikus kapcsolat kezdetén, amikor még mindkét fél szerelmes, és a vágyat szinte érezni lehet a levegőben, minden tökéletesnek tűnik...