Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4148 alkalommal

Szex számokban!


Szex számokban!
Íme néhány szexuál-statisztikai adat, amit jó, ha tudsz.

Fertőzött vagy?
A szexuálisan aktív férfiak és nők legalább 50 százaléka fertőződik meg HPV-vel (humán papillomavírus) valamikor élete folyamán. A HPV kockázatos és kevésbé kockázatos formában jelentkezhet. A kevésbé kockázatos szemölcsöket okoz a nemi szerveken, a kockázatos viszont rákot idézhet elő. Jó hír, hogy a fertőzések 90 százalékában immunrendszerünk 2 év alatt megszabadul a HPV-től.

Hány emberrel feküdtél le?
20 és 59 éves kor között a nőknek átlagosan négy partnerük van, egy átlagos férfinak pedig hét. Egy Nagy-Britanniában végzett kutatás szerint a művészeknek (nemtől függetlenül) háromszor annyi kapcsolatuk van, mint az átlagembereknek.

Együtt alszunk?
Egy felmérés szerint házaspárok 12 százaléka külön ágyban alszik. Kutatók szerint ez egészségesebb, és frissebben tartja az intim viszonyt is a felek között. Állítólag Angelina Jolie és Brad Pitt is külön szobában szoktak álomra hajtani a fejüket.

Szűz vagy még?
Ma egy átlagos férfi 16,9 éves korában veszíti el a szüzességét. A nő valamivel később: 17,4 évesen. Ebbe a genetika is beleszól, ugyanis különböző örökölt tulajdonságok (pl. impulzivitás) siettethetik a dolgot.

Működik a szerszám?
A 40 éves férfiak 15 százaléka, a 65 évesek 35 százaléka panaszkodik merevedési zavarokra.

Méret?
Az átlagos péniszméret merev állapotban 12,7 és 15,24 centiméter között van. Európában állítólag a magyaroknak, a franciáknak és az olaszoknak a legnagyobb, de jól állnak a bolgárok, csehek, szlovákok és dánok is. Nem mintha fontos lenne. Kutatások kimutatták, hogy a nők körülbelül 25 százaléka éli át az orgazmust nemi aktus útján, míg 81 százalékuk az orális érintkezés során jut el a csúcsra.

Miért szexelünk?
Nyilvánvalóan mert jó. A tudományos magyarázat pedig ez: belső biológiai szükségletünk átörökíteni a génjeinket. A legnagyobb "átöröklő" nő a 18. századi Oroszországban élt, és 69 gyereknek adott életet. Huszonhétszer szült, mindig kettes, hármas vagy négyes ikreket. A legnagyobb "átöröklő" férfi egy 17. századi marokkói császár, Ismail Ibn Sharif volt, aki állítólag 342 lányt és 525 fiút nemzett.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 apróság, amin elbukhat a kapcsolatod
Megtekintve 3629 alkalommal

10 apróság, amin elbukhat a kapcsolatod A párok gyakran elfelejtenek beszélgetni, pedig az sok mindent megold.

Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet
Megtekintve 4005 alkalommal

Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet Számos városi legenda kering olyan nőkről, akik örökös kedvetlenségük miatt semmiképp nem hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni partnerükkel.

Mit kell tudni a nemi identitásról?
Megtekintve 3668 alkalommal

Mit kell tudni a nemi identitásról? Nemi identitásunk kialakulásának folyamata életünk korai szakaszában már elkezdődik. Születésünk első pillanatától kezdve ebbe az irányba haladunk: a nekünk adott név, a ruhák, a minket körbevevő tárgyak, színek, események és társaság mind meghatározza férfi és női beidegződésünket. De teljesen más a helyzet, ha a szexuális orientációt kell meghatározni.

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
Megtekintve 3707 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen? IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.