Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7299 alkalommal

Mire vágyik a nő?


Mire vágyik a nő?
Sok férfi álmodik arról, hogy akár csak egyetlen nap erejéig, képes legyen olvasni a nők gondolataiban, ahogy Mel Gibson a Mi kell a nőnek? c. filmben. Erre azonban – sajnos – egyelőre nincs lehetőség. A rejtély megfejtetlenül lebeg a pasik feje fölött: vajon mire vágyik a nő?

Valljuk be, a nők sokszor ellentmondásosak, és néha maguk sem tudják, mit is akarnak igazán. Megesik, hogy nem a megfelelő férfiba szeretnek bele, a kedves, rendes srácokat pedig észre sem veszik. Van, hogy akkor is nyűgösek és hisztisek, ha semmi okuk rá; végtelenül szükségük van a törődésre, de a következő pillanatban már úgy érezik, megfojtjuk őket; valamint elvárják a pasitól, hogy egyszerre legyen gyengéd és macsó, de ha lágy, akkor férfiatlannak, ha kemény, akkor pedig érzéketlennek bélyegzik. Nem csoda, ha nehéz rajtuk kiigazodni.

Amit a férfiak hajlamosak elfelejteni
A nő elsősorban nőnek akarja érezni magát egy igazi férfi mellett. Az, hogy ők a "gyengébbik nem", a sejtjeikbe van programozva és a lelkükbe írva egyaránt jelen van, és nem csak létezik, de irányítja is minden viselkedési formulájukat a szinte észrevétlen mozdulatoktól kezdve a tudatos megnyilvánulásokig. Fő szükségletük az idők kezdete óta a biztonságérzet. Nagyon fontos továbbá, hogy fel tudjanak nézni a férfira, a párjukra, amihez elengedhetetlen a pasi határozott fellépése és intelligenciája. Mivel a nő folytonosan az elismerésért küzd, ami nélkül előbb-utóbb értéktelennek és feleslegesnek érzi magát, a kisebb bókok és udvariassági gesztusok elhanyagolása is a kapcsolat rovására mehet – sokszor anélkül, hogy a valódi ok tudatosulna a felekben.

Elfogadás
A tapasztalatok azt mutatják, léteznek bizonyos gondolkodásmódbeli különbségek nők és férfiak között. Nemcsak biológiailag, de szellemileg is eltérő módon működünk. Így nem meglepő, ha néha nehezen értjük meg a másikat ("Miért verekszik a pasim?" / "Miért nem mindegy a csajomnak, milyen színű rúzst ken magára?"). Sokszor ezek a különbségek vezetnek a legnagyobb veszekedésekhez, szakításokhoz, válásokhoz. Pedig talán csak egyszerűen el kéne fogadnunk, hogy mások vagyunk. Ilyenkor kellene életbe lépnie a toleranciának és a szeretetnek. Emellett persze mindenki rendelkezik több-kevesebb egyéni rigolyával is. Ezeket sem lenyelni, vagy elviselni kell – hanem elfogadni.

Megvalósíthatatlan elvárások
"Legyen kedves és jó fej, odaadó és figyelmes, határozott és férfias, okos és szellemes, ápolt és jó megjelenésű, gyengéd, ám szenvedélyes, támogasson és álljon mellettem..." A nők legalább ezer tulajdonságot fel tudnának sorolni, mire vágynak, milyen a megfelelő pár. A rideg valóság azonban az, hogyha arra a bizonyos tökéletes hercegre várnak a fehér lovon, nagyon valószínű, hogy vénlány sorsra jutnak. Természetesen mindenkiben él egy kép az ideális pasiról, ám a helyzet az, hogy legtöbbször mégsem azzal a személlyel kezdenek bele egy kapcsolatba, aki száz százalékig megfelel minden elvárásuknak. De akkor mégis mi kelti fel az érdeklődésüket valaki iránt?

Az a megfogalmazhatatlan
Tulajdoníthatjuk a kisugárzásnak, a kémiának, vagy épp a véletlennek, elvárások ide vagy oda, ami végül a másikhoz vonz, többnyire körülírhatatlan, meghatározhatatlan – s talán szépsége is pont ebben rejlik. A legvégső komponens, mely a szerelem fellobbanását eredményezi, sokszor független a belső tulajdonságoktól is. A kapcsolat azonban olyanná válik, amilyenné alakítani akarjuk és tudjuk, ebben pedig már a két fél személyiségjegyeinek is nagy szerepe van.

Ahány nő, annyi féle – egységes recept, útmutatás, használati utasítás nincs. Örök érvényű Karinthy híres mondata:
"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar: a férfi nőt – a nő férfit."

Végére pedig ha egy nőnek ilyen lenne minden napja akkor ezt a cikket sem kellett volna megírni... :)

A tökéletes nap egy nő számára
08.15 cirógatásra és csókokra ébredni
08.30 megállapítani, hogy 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, mint az előző nap
08.45 ágyban reggelizni - frissen csavart narancslevet és eperdzsemet croissant-nal, ajándékokat kibontani - pl. a partnertől nagy figyelmességgel kiválasztott drága ékszerholmit.
09.15 forró fürdőt venni illatosított olajjal
10.00 könnyed edzés a fitness klubban a helyes, jó humorú személyes edzővel
10.30 arcápolás, manikűr, hajmosás, hajpakolást hatni hagyni, hajszárítás
12.00 a legjobb barátnővel ebédelni egy menő lokálban
12.45 összefutni a partner ex-nőjével és megállapítani, hogy az 7 kilót felszedett magára.
13.00 barátokkal bevásárolni, limit nélküli hitelkeret
15.00 délutáni szundizás
16.00 három tucat rózsát hoznak egy kártyácskával - egy titkos imádó küldi
16.15 könnyed edzés a fitness klubban, melyet egy masszázs követ egy erős, de mégis barátságos fickótól, aki megjegyzi, hogy ritka élmény ilyen tökéletes testet masszírozni.
18.30 gyertyafényes vacsora két személy számára, melyet tánc követ és közben sok-sok bók
22.00 forró fürdő (egyedül)
22.50 erős férfikar befektet az ágyba, frissen mosott és vasalt ágynemű.
23.00 cirógatás.
23.15 erős férfi karjaiban álomba szenderedni.

És akkor nézzük ugyanezt egy férfi szemszögéből...

A tökéletes nap egy férfi számára
06.00 óra csörög
06.15 orális szex
06.30 egy hatalmas, kielégítő reggeli kakálás, közben az újság sportrovatát olvasgatni
07.00 reggeli: marhasült tojással, kávé, toast - mindezt egy meztelen házi alkalmazott készíti el.
07.30 megérkezik a limuzin
07.45 egy pár pohár whiskey az úton a reptér felé.
09.15 utazás a magánrepülőn.
09.30 limuzin sofőrrel a golf-klubhoz (útközben orális szex)
09.45 golfozni, nyerni
11.45 ebéd: gyorsétterem, 3 sör, egy üveg Dom Perignon
12.15 orális szex
12.30 golfozni
14.15 limuzin visszavisz a reptérre (néhány pohár whiskey)
14.30 irány Monte Carlo (magánrepülőn)
15.30 délutáni kirándulás pecázni, az összes kísérő hölgy meztelen
17.00 hazaút a repülőn, egész test-masszázs
18.45 kakálni, zuhanyozni, borotválkozni
19.00 híreket a tv-ben megnézni: Michael Jacksont meggyilkolták, a marijuana és a hardcore-pornó legalizálva
19.30 vacsora: előételnek homár, Dom Perignon, hatalmas, zaftos steak, melyet meztelen melleken szervírozott fagylalt követ
21.00 Konyak és egy szivar egy nagy képernyőjű tv előtt, sport-hírösszefoglalót megnézni
21.30 szex 3 nővel (mindhárom leszbikus hajlamokkal)
23.00 masszázs és fürdő a pezsgőkádban, hozzá egy finom pizza és egy megtisztító hatású világos sör
23.30 jó-éjszakát-orális-szex
23.45 egyedül ágyba feküdni
23.50 egy 12 másodpercen át tartó fing, amely 4 különböző tónusú hangon szólal meg, és a kutya végül elhagyni kényszerül a szobát


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Megtekintve 5311 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás? Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 15310 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
Megtekintve 5025 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen? IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.

Öt érdekes tény az önkielégítésről
Megtekintve 6342 alkalommal

Öt érdekes tény az önkielégítésről A maszturbálást, még ha kevesen is vallják be, mindenki csinálja! Íme 5 érdekes tény az önkielégítésről, amit talán még te sem tudtál!