Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9263 alkalommal

A jól ismert misszionárius póz


A jól ismert misszionárius póz
Az alap pozitúra. Talán a misszionárius a legismertebb póz, de a kutatások szerint nem ez a legkedveltebb.

Valószínűleg az egyik legismertebb pozitúra a szexben, de mégsem ez az, amelyikben a legtöbb időt töltjük az intim együttlétek alatt - derül ki a témát feltáró kutatási eredményekből. Ennek ellenére sok pár számára nem csak alappóznak tekinthető a misszionárius, de kiindulási helyzet is a szeretkezés kezdetén. Talán éppen emiatt vált ennyire népszerűvé.

A pozíció leírása
A misszionárius pozitúrában a nő a hátán fekszik, miközben partnere térdein és kezein támaszkodva rajta helyezkedik el. A kitámasztásnak köszönhetően nem teljes testsúllyal nehezedik párjára, mégis stabilan meg tudja tartani magát. A mozgást elsősorban a férfi irányítja, azonban ha a nő lábával átkulcsolja a férfit, még nagyobb összhang alakulhat ki kettőjük között.

Előnyei
Mivel szemtől szemben vannak egymással a párok, így még több testi érintkezés lehetséges szex közben, kezdve a csókoktól egészen a folyamatos szemkontaktusig. Ebből következik, hogy a misszionárius pózban könnyen fokozhatóak a vágyak, hiszen partnerünk minden rezdülése leolvasható arcáról.

Hátrányai
A férfi megfelelő erőnléte nélkül karjai hamar elfáradhatnak, ezzel kizökkentve a mozgásból. A nők körében azok nem kedvelik a misszionárius pózt, akik szeretnek aktívan közreműködni az együttlétek során, ebben az esetben viszont mozgásuk erőteljesen korlátozódik a pozíció közben.

Főként ezek azok az érvek, ami miatt bár jól ismert pozitúra, csupán rövid ideig élvezik a párok.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 érdekes tény a csókról
Megtekintve 4110 alkalommal

10 érdekes tény a csókról Csókolózni mindenki szeret - a megfelelő partnerrel, persze. Némi gyakorlat után úgy gondoljuk, mindent tudunk a csókról. Íme 10 kevésbé ismert tény, ami bizonyítja, hogy mindig van mit tanulni.

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal
Megtekintve 3600 alkalommal

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal Egy új tanulmány szerint rombolja a párok szexuális életét, ha egy nő túl jóban van partnere barátaival. A chicagói orvosok által elvégzett kutatások olyan kapcsolatokat vizsgáltak, ahol a partnerek szexuális problémákról számoltak be. Amikor a körültekintő elemzés során a párok társas kapcsolatait elemezték, meglepő eredményekre lettek figyelmesek.

10 árulkodó jel, hogy megcsal a kedvesem
Megtekintve 4005 alkalommal

10 árulkodó jel, hogy megcsal a kedvesem Tényleg megcsal a partnerem? Biztosan sosem lehet tudni, de azért vannak árulkodó jelek. Innen tudhatod, hogy partnered félrelép.

Tévhitek a fogamzásgátlásról
Megtekintve 3922 alkalommal

Tévhitek a fogamzásgátlásról A fogamzásgátló módszerekről keringenek legendák, de senki nem beszél arról, mennyire biztonságosak.