Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 2806 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!


Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!

A jó szexhez a simogatáson keresztül vezet az út. Szükség van ölelésre, csókra, csábító, vágykeltő mozdulatokra ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az együttlét mindkettőtök számára. Válaszolj a kérdésekre, és kiderül, mire vagy képes az előjáték terén!

IGAZ vagy HAMIS?

Amikor a pároddal vagy...
1. ...lassan, szenvedélyesen csókolod, mielőtt még levetkőztök.
2. ...több percig is izgatod a nyakát, a vállát és más, öv feletti részét, mielőtt a nemi szervekre térnél át.
3. ...szinte soha nem kerül sor úgy szeretkezésre, hogy előtte legalább tíz (húsz) percig ne izgatnátok egymást.
4. ...szeretkezés előtt legalább 5 perccel rátérsz a párod nemi szervének a kényeztetésére.
5. ...szeretkezés előtt legalább 5 perccel a párod rátér a nemi szerved kényeztetésére.
6. ...az esetek kb. 75 %-ában orális szexszel is kényezteted a párodat.
7. ...az esetek kb. 75 %-ában orális szexszel is a kedvedben jár a párod.
8. ...időnként bedobtok valamilyen újítást is az előjáték során.
9. ...az együttlétek előtt időnként megosztjátok egymással fantáziálásaitokat, vagy erotikusan izgató beszélgetésre kerítettek sort.
10. ...időnként szeretkezés előtt megnéztek egy erotikus filmet.
11. ...izgatóan levetkőztetitek egymást, és gyakran erotikus fehérneműt, ruhát viseltek.
12. ...gyakran gyertyát gyújtotok, együtt fürödtök, masszázsolajat használtok, vagy az intimebb hatás érdekében kicsit átrendezitek a szobát.

ÉRTÉKELÉS

Minden IGAZ válasz 1 pontot ér.

0-3 pont: Ne csald el az előjátékot! Mindannyian képesek vagyunk vad szenvedélyre, de még a legszenvedélyesebb szeretőknek is szükségük van egy kis csábításra, izgatásra, mielőtt rátérnének a szeretkezésre. Ráadásul, ha nem csókolóztok, nem simogatjátok egymást, nem fantáziáltok együtt rendszeresen, akkor a szerelmi életetek (az érzelmi közelségről már nem is beszélve) valószínűleg nem olyan jó, mint lehetne. Ne hagyjátok ennyiben!

4-8 pont: Kezdesz belejönni! Rendszerint megpróbálsz valami izgatót belecsempészni az együttléteitekbe. Azonban ennél többre is képes lennél! Csókolózzatok tíz, de akár húsz percet is ahelyett, hogy csak pár percet töltöttök vele, mielőtt vízszintes helyzetbe kerültök. Minél tovább izgatjátok egymást, annál csodálatosabb lesz a beteljesülés!

9-12 pont: Igazi szakértő vagy a témában! Mindketten imádjátok az előjátékot, és ez már abból a puszta tényből is kiderül, hogy egyikőtök sem sajnálja erre az időt. Természetesen mindig lehet hová fejlődni, újabb és újabb trükköket bevetni, úgyhogy soha ne hagyjátok abba ezt a felfedezőmunkát. Így biztosan sok örömet tudtok még okozni egymásnak!


Amit nem tudsz a férfimaszturbációról!
Megtekintve 5149 alkalommal

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról! A maszturbáció fontos dolog - nem is hinnénk azonban, mi mindent nem tudunk még a férfiak önkielégítési szokásairól.

Mi az orális szex receptje?
Megtekintve 4347 alkalommal

Mi az orális szex receptje? A férfi szájjal vagy nyelvvel izgatja a nőt a lába között - ez az egyik legbeváltabb és legpraktikusabb eszköz a férfi számára, és nagyon élvezetes a nő számára is.

Ölelkező kiflik az ágyban
Megtekintve 3189 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról
Megtekintve 3940 alkalommal

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról A nők orgazmus-zavara értelemszerűen kihat a pasikra is, akik akkor tesznek a legjobban, ha elkerülik, hogy tovább frusztrálják a nőt. A férfiak azonban a sorozatos sikertelenséget kudarcnak élik meg, saját férfiasságuk csorbulhat amiatt, hogy úgy érzik, nem tudják a csúcsra juttatni nőjüket.