Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5567 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!


Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!

A jó szexhez a simogatáson keresztül vezet az út. Szükség van ölelésre, csókra, csábító, vágykeltő mozdulatokra ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az együttlét mindkettőtök számára. Válaszolj a kérdésekre, és kiderül, mire vagy képes az előjáték terén!

IGAZ vagy HAMIS?

Amikor a pároddal vagy...
1. ...lassan, szenvedélyesen csókolod, mielőtt még levetkőztök.
2. ...több percig is izgatod a nyakát, a vállát és más, öv feletti részét, mielőtt a nemi szervekre térnél át.
3. ...szinte soha nem kerül sor úgy szeretkezésre, hogy előtte legalább tíz (húsz) percig ne izgatnátok egymást.
4. ...szeretkezés előtt legalább 5 perccel rátérsz a párod nemi szervének a kényeztetésére.
5. ...szeretkezés előtt legalább 5 perccel a párod rátér a nemi szerved kényeztetésére.
6. ...az esetek kb. 75 %-ában orális szexszel is kényezteted a párodat.
7. ...az esetek kb. 75 %-ában orális szexszel is a kedvedben jár a párod.
8. ...időnként bedobtok valamilyen újítást is az előjáték során.
9. ...az együttlétek előtt időnként megosztjátok egymással fantáziálásaitokat, vagy erotikusan izgató beszélgetésre kerítettek sort.
10. ...időnként szeretkezés előtt megnéztek egy erotikus filmet.
11. ...izgatóan levetkőztetitek egymást, és gyakran erotikus fehérneműt, ruhát viseltek.
12. ...gyakran gyertyát gyújtotok, együtt fürödtök, masszázsolajat használtok, vagy az intimebb hatás érdekében kicsit átrendezitek a szobát.

ÉRTÉKELÉS

Minden IGAZ válasz 1 pontot ér.

0-3 pont: Ne csald el az előjátékot! Mindannyian képesek vagyunk vad szenvedélyre, de még a legszenvedélyesebb szeretőknek is szükségük van egy kis csábításra, izgatásra, mielőtt rátérnének a szeretkezésre. Ráadásul, ha nem csókolóztok, nem simogatjátok egymást, nem fantáziáltok együtt rendszeresen, akkor a szerelmi életetek (az érzelmi közelségről már nem is beszélve) valószínűleg nem olyan jó, mint lehetne. Ne hagyjátok ennyiben!

4-8 pont: Kezdesz belejönni! Rendszerint megpróbálsz valami izgatót belecsempészni az együttléteitekbe. Azonban ennél többre is képes lennél! Csókolózzatok tíz, de akár húsz percet is ahelyett, hogy csak pár percet töltöttök vele, mielőtt vízszintes helyzetbe kerültök. Minél tovább izgatjátok egymást, annál csodálatosabb lesz a beteljesülés!

9-12 pont: Igazi szakértő vagy a témában! Mindketten imádjátok az előjátékot, és ez már abból a puszta tényből is kiderül, hogy egyikőtök sem sajnálja erre az időt. Természetesen mindig lehet hová fejlődni, újabb és újabb trükköket bevetni, úgyhogy soha ne hagyjátok abba ezt a felfedezőmunkát. Így biztosan sok örömet tudtok még okozni egymásnak!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 16969 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.

Fétisek - Undorító szexuális vágyak
Megtekintve 11580 alkalommal

Fétisek - Undorító szexuális vágyak Olyan fétiseket, vagyis kóros vonzalmakat mutatunk be, amelyek az egészséges szexualitással rendelkező emberek körében minimum meghökkenést, de inkább undorral vegyes megvetést váltanak ki.

Top 10 - Tilos veszekedés közben!
Megtekintve 7170 alkalommal

Top 10 - Tilos veszekedés közben! Mindenki poharába beleesik egyszer az utolsó csepp, főleg ha valami olyasmit hall, ami ki is borítja a türelem bilit!

Távházasság: túléli a szerelem?
Megtekintve 5407 alkalommal

Távházasság: túléli a szerelem? A részidős házasság kifejezés bár úgy hangzik, mintha csak szebb fogalom lenne a különköltözésre vagy az afférra, mégsem az. Egyre több pár él hét közben külön, és csak hétvégén töltik együtt az idejüket.