Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5696 alkalommal

Mikor csalfák a nők?


Mikor csalfák a nők?
Egy romantikus kapcsolat kezdetén, amikor még mindkét fél szerelmes, és a vágyat szinte érezni lehet a levegőben, minden tökéletesnek tűnik...

...de aztán időközben nagyon sok minden megváltozhat a kapcsolatban. Amikor a szex rutinná válik, és már csak a fizikai igények kielégítését szolgálja, az problémákhoz vezet.

Egy online párkereső oldal tanulmánya azt mutatta, hogy a férfiak majdnem 50%-a a rossz szex miatt csalta meg a partnerét, de vajon melyek a fő okok a nők esetében?
Járj utána velünk!

8 ok, amiért a nő megcsalhatja a partnerét:
1. A figyelem hiánya (53%)
2. A kommunikáció hiánya (45%)
3. A partner elhanyagolja magát (38%)
4. A nőnek olyan benyomása támad, hogy a partnere nem tartja már vonzónak (33%)
5. A fizikai kapcsolat hiánya (30%)
6. Az együtt eltöltött idő hiánya (30%)
7. Bosszúból (14%)
8. Túl sok alkohol elfogyasztása (11%)


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Miért maszturbálunk?
Megtekintve 7546 alkalommal

Miért maszturbálunk? A maszturbáció a nemi szervek saját kezű izgatása az orgazmus eléréséig - de vajon a természetes viselkedés része-e?

Karrier vagy szex?
Megtekintve 5289 alkalommal

Karrier vagy szex? A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát. Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval nagyobb arányban fordulnak elő a vezető beosztásúak között, mint az alkalmazottak körében.

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 12137 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?
Megtekintve 7086 alkalommal

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex? Az elmúlt években a szex már nem számít tabutémának. Mégis ha a szeretkezések hosszúságáról faggatunk bárkit, pironkodó arcok válaszolnak.