Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4945 alkalommal

Mikor csalfák a nők?


Mikor csalfák a nők?
Egy romantikus kapcsolat kezdetén, amikor még mindkét fél szerelmes, és a vágyat szinte érezni lehet a levegőben, minden tökéletesnek tűnik...

...de aztán időközben nagyon sok minden megváltozhat a kapcsolatban. Amikor a szex rutinná válik, és már csak a fizikai igények kielégítését szolgálja, az problémákhoz vezet.

Egy online párkereső oldal tanulmánya azt mutatta, hogy a férfiak majdnem 50%-a a rossz szex miatt csalta meg a partnerét, de vajon melyek a fő okok a nők esetében?
Járj utána velünk!

8 ok, amiért a nő megcsalhatja a partnerét:
1. A figyelem hiánya (53%)
2. A kommunikáció hiánya (45%)
3. A partner elhanyagolja magát (38%)
4. A nőnek olyan benyomása támad, hogy a partnere nem tartja már vonzónak (33%)
5. A fizikai kapcsolat hiánya (30%)
6. Az együtt eltöltött idő hiánya (30%)
7. Bosszúból (14%)
8. Túl sok alkohol elfogyasztása (11%)


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A papucspasik öt ismérve
Megtekintve 6127 alkalommal

A papucspasik öt ismérve Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

10 apróság, amin elbukhat a kapcsolatod
Megtekintve 4936 alkalommal

10 apróság, amin elbukhat a kapcsolatod A párok gyakran elfelejtenek beszélgetni, pedig az sok mindent megold.

Biszex a barátok között
Megtekintve 7268 alkalommal

Biszex a barátok között A heteroszexuálistól eltérő viselkedés megosztja az emberek nagy többségét. Van, aki öröklött, veleszületett hajlamot feltételez emögött, de egyre többen vannak, akik a környezeti hatásokat és a divatot is megemlítik. Vajon te mit tennél, ha a baráti körödben kiderülne valakiről, bizony volt már szexuális kapcsolata veled azonos neműekkel is?

TOP 9 vágyölő tényező
Megtekintve 5050 alkalommal

TOP 9 vágyölő tényező Graham Masterton szexológus felméréséből megismerhetjük, melyek azok a legnagyobb bakik, amelyeket a férfiak elkövethetnek a nők meghódítása és megtartása során. Kíváncsi vagy, mi lehet az, ami megöli a szenvedélyt, a pillanat varázsát, és amitől a nők libidója rohamos csökkenésnek indul?