Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9409 alkalommal

Az orális szex egészséges a nők számára


Az orális szex egészséges a nők számára
...és csökkenti a depressziót. Az orális szex jót tesz a nők egészségének és boldogabbá teszi őket egy tanulmány szerint, mely az ondó hangulatmódosító összetevőit vizsgálta.

A New Yorki Állami Egyetem kérdőívekkel hasonlította össze 293 nő szexuális életét a mentális egészségével. Ez a kísérlet azt követően történt, hogy egy másik vizsgálat rámutatott, hogy az ondófolyadék olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek javítják a hangulatot, növelik a kötődést a partnerhez, altató hatásúak és emellett még legalább háromféle antidepresszáns is kimutatható.

A kutatók azt is megállapították, hogy a rendszeresen gumióvszer nélküli szexet folytató nők kevésbé depressziósak és jobban teljesítenek a kognitív teszteken. Az ondót spermiumokon kívül más vegyületeket is alkotják, például kortizol, ami növeli a kötődést a partnerhez, valamint ösztron és oxitocin, amelyek hangulatjavítók.

Tartalmaz még tirotropin-felszabadító hormont (egy másik antidepresszáns), melatonin (egy alvást elősegítő anyag) és még szerotonint is (ami talán a legismertebb antidepresszáns nurotranszmitter).

Ezeket az összetevőket tekintetbe véve – és ezek is csak egy részét képezik az ondóban található, elmére hatással lévő anyagoknak – a Gallup és Burch kutatói és a pszichológus Steven Palek azt a hipotézist állították fel, hogy az óvszerrel nem védekező nők kevésbé depressziósak, mint a megfelelő kontrollcsoport tagjai.

Annak vizsgálatára, hogy az ondónak valóban van-e antidepresszáns hatása a kutatók 293 önkéntes, egyetemista hölgyet kerestek az egyetem Albany campusáról, akik beleegyeztek, hogy kitöltenek egy anonim kérdőívet a szexuális életük különböző részleteiről. A közelmúltban történt védekezés nélküli szexet indirekt utalásként tekintették a nők testébe jutó ondóplazmára.

Minden résztvevő kitöltötte a Beck Depresszió Kérdőívet is, ami egy elterjedt klinikai módszer a depressziós tünetek felismerésére.

A legfigyelemreméltóbb eredmény ebből a tanulmányból – melyet az Archives of Sexual Behavior-ban (A szexuális viselkedés folyóirata) publikáltak – az, hogy még ha egymáshoz is igazítjuk a szexuális aktusok számát, azok a nők, akik soha nem használnak óvszert sokkal kevesebb depresszív tünetet mutattak, mint akik néha vagy mindig óvszert használtak.

Ami talán még fontosabb, ezek az óvszer egyáltalán nem használó, szexuálisan aktív nők szintén jóval kevesebb depressziós tünetet mutattak, mint a nemi életet teljesen nélkülözők.

Ez a kutatás arra enged következtetni, hogy nem egyszerűen a szexet rendszeresen folytató nők a boldogabbak, hanem ez a boldogság a testbe jutó ondófolyadék következménye.

Az ondó előnyei
Más Gallup laboratóriumi kutatások azt mutatják, hogy az ondóval kapcsolatba kerülő nők jobban teljesítenek a koncentrációs és kognitív teszteken, valamint hogy a nők teste képes felismerni az „idegen” ondót, ami eltér a tartós kapcsolatbeli vagy visszatérő párjuk sajátjától.

Úgy tűnik ez az idegen forrás felismerése egy olyan evolúciós képesség, amely gyakran sikertelen teherbeeséshez vezet, mert azt jelzi, hogy egy el nem kötelezett férfi partnerről van szó, aki valószínűleg nem fogja fogja gondozni az utódot.

Ezek a kutatások arra is utalnak, hogy azok a nők, akik gyakran óvszer nélküli szexet folytatnak párjukkal - így gyakori kapcsolatba kerülnek a spermájával - a szakításnál nagyobb depressziót élnek át, mint akik nem olyan sűrűn érintkeztek az exük ondójával, valamint hamarabb is keresnek új szexuális partnert.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Az 5 legkedveltebb szexpóz
Megtekintve 6704 alkalommal

Az 5 legkedveltebb szexpóz Íme a nők körében leginkább kedvelt pózok néhány tippel és trükkel kiegészítve, amelyek segítségével mindkét fél a legtöbbet hozhatja ki a szeretkezésből.

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 4633 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben
Megtekintve 6497 alkalommal

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben Pornó kellék vagy valóban elengedhetetlen a nők számára az ágyban a hangoskodás? Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben?

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!
Megtekintve 11593 alkalommal

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj! Az óvszer a legkönnyebben elérhető fogamzásgátló, bárhol megvásárolható, és nincsenek mellékhatásai sem. Ráadásul portálunk is ad a rendelések mellé ingyen ha kéred. Úgy tűnik, a legelőnyösebb módszer, de csak akkor működik így, ha ügyelünk az aranyszabályaira is!