Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5555 alkalommal

Lehet meztelenkedni a gyerek előtt?


Lehet meztelenkedni a gyerek előtt?
A szülőket - sok egyéb mellett - igencsak megosztja a fenti kérdés, ezért jobbnak láttuk, ha a szakavatott gyermekpszichológus adja meg a választ.

A szülőknek általában határozott elképzeléseik vannak a témával kapcsolatban, ám az álláspontok olykor különbözhetnek az apa és az anya között is. Te mit gondolsz, prűd dolog takargatni magunkat a gyerek előtt?

"A gyermeki szexualitás témájához hozzátartozik a meztelenség problémája is. A természetes szeméremérzés kialakítása mellett - ami az óvodáskorban fontos nevelési feladat - el kell érni, hogy a gyerek ne érezze teste szégyellni való, alacsonyabb értékű részének nemi szervét" - tudtuk meg Dr. Ranschburg Jenő gyermekpszichológustól, akinek véleményét az Elixír magazin egy korábbi számából idézzük.

Nekünk szabad?
Hasonló a helyzet a szülői meztelenséggel is: a szülő (saját és gyermeke nemétől függetlenül) ne rejtegesse magát kétségbeesett, feltűnő gondossággal gyermeke elől, hiszen ez ugyanolyan hiba, mint amikor minden szeméremérzést félretéve, szándékosan ruhátlanul jelenik meg gyereke előtt - hangsúlyozza Dr. Ranschburg Jenő.

A szülői viselkedésből ezen a téren is hiányozzon a titokzatosság, a nyugtalanító homály: az emberek elfedik egymás elől alsótestüket, miért viselkednének otthon másképpen? Ha a gyerek véletlenül mégis ránk nyit a fürdőszobában, istenem, emberek vagyunk, nők és férfiak, akárcsak gyerekeink, tehát nem történt semmi különös!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 dögös dal a hálóba
Megtekintve 6056 alkalommal

10 dögös dal a hálóba Ha szeretnéd meglepni kedvesedet, készíts egy válogatást a 10 legerotikusabb dal segítségével, amelyek túlfűtött hangulatukkal garantálják az izgalmas estét.

El nem feledett exek - Hogyan kezeljük?
Megtekintve 5759 alkalommal

El nem feledett exek - Hogyan kezeljük? Szinte mindenkinek volt múltbéli kapcsolata, amiből természetszerűleg maradt hátra egy ex. A kérdés, hogy mennyire jelent valóban múltat az illető, vagy még mindig képes felkavarni az állóvizet?

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Megtekintve 5542 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem... Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek
Megtekintve 6775 alkalommal

Az ejakuláció feletti uralom: Távol Keleti módszerek A szexuális élet kezdeti időszakában szinte minden férfinak vannak gyors, nem kontrollálható magömlései. A tapasztalatlanság, az izgalom, a tanácsok hiánya és a testi örömök egyedül történő felfedezése mind ellenkező irányban hatnak, amit talán a most következő ázsiai bölcsek tanácsai megszüntetnek! Ismerd meg ezeket a módszereket is!