Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3840 alkalommal

Ejakulálnak-e a nők?


Ejakulálnak-e a nők?
Az ősi írások szerint létezik, számos nő megtapasztalta, de a tudomány továbbra is tagadja, hogy a nők ejakulálnak.

Orgazmus következtében, akárcsak a férfiak, a nők is képesek váladékot kibocsátani, vagyis ejakulálni. Mivel ez nem minden nő esetében figyelhető meg, illetve a köztudatban sem gyakran emlegetett fogalom a női ejakuláció, így sokan titkolják, elnyomják, és zavarban érzik magukat miatta.

Mennyire gyakori az ejakuláció a nők esetében?
Mivel a téma megosztja a tudós társadalmat, így bizonyított vizsgálatokkal alátámasztott eredményeket sem lehet közölni. Úgy gondolhatnánk, hogy a női ejakuláció igen ritka, ez azonban tévedés! Csupán arról van szó, hogy maguk a nők sem szívesen beszélnek erről, mert nem tartják normálisnak az orgazmussal jelentkező váladékot. Többen vizeletnek hiszik, viszont ezt a vizsgálatok egyértelműen kizárták.

Honnan ered?
A színében és ízében eltérő váladékot, - az eddigi vizsgálatok alapján - valószínűleg a hüvely alján található Bartholin mirigyek termelik. Mivel a mirigy minden nőnél megtalálható, így a váladék képződésének szintén valamennyi hölgynél megtapasztalhatónak kellene lennie.

Miért nem tudunk a létezéséről?
Az, hogy erről csak az esetek kisebb hányadában számolnak be a nők, egyrészt a szégyenérzetnek, másrészt az önkontrollnak tudható be. Mivel a folyadék a húgyvezetéken keresztül távozik, a pisiléshez hasonló ingereket vált ki, amely elnyomásával az ejakulációnak is gátat szabnak.

Stressz-inkontinencia
Ugyancsak meggátolta a női ejakuláció fogalmának a köztudatba ágyazódását a stressz-inkontinencia nézete. Az akaratlan vizeletszivárgás kiváltó oka lehet többek között a nevetés, köhögés, tüsszentés, és az 1980-as évekig a szexuális izgalom okozta élvezetet, szintén ide sorolták.

Néhány kutató azonban továbbra sem értett egyet ezzel a véleménnyel, így megvizsgáltatta a nők csúcspontra érésekor megjelenő folyadékot. Mivel a folyadék több összetevője is eltért a vizeletben általában megtalálható vegyületektől, így az eredmény megcáfolta a korábbi véleményeket, de a tudományos bizonyításhoz továbbra sem volt elegendő.

Nincs ok az aggodalomra!
Azoknak a hölgyeknek, és partnereiknek, akik már átéltek hasonlót a szexuális örömszerzés közepette, nem kell aggódniuk, hiszen a női ejakuláció létezésére számos - nem tudományos - bizonyítékot találhatnak! Teljesen normális, sőt kifejezetten nagy élvezetet jelent, ha a nő annyira képes ellazulni szex közben, hogy az orgazmus ejakulációval jár!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A legbizarrabb szextörvények!
Megtekintve 3737 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények! Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 5255 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

Szex számokban!
Megtekintve 3547 alkalommal

Szex számokban! Íme néhány szexuál-statisztikai adat, amit jó, ha tudsz.

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?
Megtekintve 3182 alkalommal

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó? Egyre több házasságban a feleség az, aki a nagyobb fizetést kapja. Elfoglalt? Igen. Cserélnie kellene a férjével? Soha.