Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3195 alkalommal

Baj van az ágyban?


Baj van az ágyban?
A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

A leggyakoribb problémák

- A férfiak szexuális élete sokszor éppen teljesítési kényszerük miatt fullad kudarcba, leggyakrabban merevedési problémákkal, korai magömléssel küszködnek. Nem ritka, hogy lelki problémák ütköznek ki ily módon, ez esetben a probléma megoldása még bonyolultabb és nehezebb.

- A nők jelentős hányada nem képes hüvelyi orgazmusra, emiatt frigidnek, félresikerültnek érzik magukat, megjátsszák az orgazmust, vagy teljesen elzárkóznak a szextől. Sűrűn előfordulnak nedvesedéssel kapcsolatos problémák is.

- A régóta kapcsolatban élő felek libidója fokozatosan csökken. Az eleinte lángoló szenvedély idővel alábbhagy, és jó esetben kezdetét veszi egy kiegyensúlyozott, odaadáson és harmónián alapuló szexuális élet. Előfordul azonban, hogy a vágy jóformán teljesen eltűnik, a helyére pedig aggodalom és kényszer költözik.

Mi a teendő?
Az első lépés a nyílt, közvetlen kommunikáció. Csak azzal a partnerrel leszünk képesek hosszútávon zökkenőmentes és színes szexuális kapcsolatot kiépíteni, aki előtt nem félünk beszélni vágyainkról, érzéseinkről, és esetleges problémáinkról. A tabuk és a gátlások korlátoznak minket a meghitt és örömteli együttlét mély megélésében. Természetesen fontos, hogy olyan párt ajándékozzunk meg a bizalmunkkal, aki szintén nyitott felénk. A szerelmi élet ily módon való "kibeszélését" sokan természetellenesnek tartják, vagy egyszerűen csak félnek kezdeményezni – az első ilyen diskurzus után azonban rögtön más megvilágításban fogjuk látni addigi kapcsolatunkat, és még az is lehet, hogy csupán ennyi szükséges problémáink megoldásához.

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy sokszor egy teljesen más jellegű lelki probléma nyilvánul meg a szexuális életünkön keresztül. Ha nem vagyunk képesek elengedni magunkat, nem kívánjuk annyira a szexet, olyan probléma jelentkezik az ágyban, amivel azelőtt nem volt gond, valószínűleg máshol kell keresnünk a gond gyökereit.

Ha úgy érezzük, minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk annak érdekében, hogy rendbe hozzuk szexuális életünket, a probléma azonban még mindig fennáll, ne féljük kikérni egy szakember véleményét! A szexuálpszichológus ítélkezés nélkül nyújt segítséget, a lényeg, hogy őszintén elmondjuk neki a problémánkat.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Anális pajzánságok - Te hagynád magad hátulról?
Megtekintve 5648 alkalommal

Anális pajzánságok - Te hagynád magad hátulról? Mindenkiben lapul egy kis hátsó szándék?

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 5255 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

A papucspasik öt ismérve
Megtekintve 4202 alkalommal

A papucspasik öt ismérve Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat!
Megtekintve 4299 alkalommal

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat! Az erekciós problémák nem is olyan ritkák a férfiaknál, mint gondolnánk! Íme 11 tipp, amellyel sokat tehetünk azért, hogy ne adódjon gond az ágyban!