Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5318 alkalommal

Baj van az ágyban?


Baj van az ágyban?
A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

A leggyakoribb problémák

- A férfiak szexuális élete sokszor éppen teljesítési kényszerük miatt fullad kudarcba, leggyakrabban merevedési problémákkal, korai magömléssel küszködnek. Nem ritka, hogy lelki problémák ütköznek ki ily módon, ez esetben a probléma megoldása még bonyolultabb és nehezebb.

- A nők jelentős hányada nem képes hüvelyi orgazmusra, emiatt frigidnek, félresikerültnek érzik magukat, megjátsszák az orgazmust, vagy teljesen elzárkóznak a szextől. Sűrűn előfordulnak nedvesedéssel kapcsolatos problémák is.

- A régóta kapcsolatban élő felek libidója fokozatosan csökken. Az eleinte lángoló szenvedély idővel alábbhagy, és jó esetben kezdetét veszi egy kiegyensúlyozott, odaadáson és harmónián alapuló szexuális élet. Előfordul azonban, hogy a vágy jóformán teljesen eltűnik, a helyére pedig aggodalom és kényszer költözik.

Mi a teendő?
Az első lépés a nyílt, közvetlen kommunikáció. Csak azzal a partnerrel leszünk képesek hosszútávon zökkenőmentes és színes szexuális kapcsolatot kiépíteni, aki előtt nem félünk beszélni vágyainkról, érzéseinkről, és esetleges problémáinkról. A tabuk és a gátlások korlátoznak minket a meghitt és örömteli együttlét mély megélésében. Természetesen fontos, hogy olyan párt ajándékozzunk meg a bizalmunkkal, aki szintén nyitott felénk. A szerelmi élet ily módon való "kibeszélését" sokan természetellenesnek tartják, vagy egyszerűen csak félnek kezdeményezni – az első ilyen diskurzus után azonban rögtön más megvilágításban fogjuk látni addigi kapcsolatunkat, és még az is lehet, hogy csupán ennyi szükséges problémáink megoldásához.

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy sokszor egy teljesen más jellegű lelki probléma nyilvánul meg a szexuális életünkön keresztül. Ha nem vagyunk képesek elengedni magunkat, nem kívánjuk annyira a szexet, olyan probléma jelentkezik az ágyban, amivel azelőtt nem volt gond, valószínűleg máshol kell keresnünk a gond gyökereit.

Ha úgy érezzük, minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk annak érdekében, hogy rendbe hozzuk szexuális életünket, a probléma azonban még mindig fennáll, ne féljük kikérni egy szakember véleményét! A szexuálpszichológus ítélkezés nélkül nyújt segítséget, a lényeg, hogy őszintén elmondjuk neki a problémánkat.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez
Megtekintve 6459 alkalommal

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez Tudtad, hogy az orális szexhez való beállítódásunk csaknem mindent elárul szexuális attitűdjeinkről? A gátlásoktól mentes, nyitott, érzéki szerelmesek örömmel fogadják ezt az aktust, akár aktív, akár passzív félként vesznek benne részt.

SZEX és a nők!
Megtekintve 6164 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!

Ezért menj el a csajoddal nyaralni
Megtekintve 5844 alkalommal

Ezért menj el a csajoddal nyaralni Nyaralni mindenki szeret, de hajlamosak vagyunk néha megmagyarázni, idén miért nem megyünk sehová. Nagyképernyős tévére/esküvőre/babaszobára gyűjtünk, tavaly úgyis voltunk, majd megyünk jövőre – kézenfekvő, érthető, sőt, egyenesen ésszerű kifogások.

Élvezzünk egyszerre!
Megtekintve 14278 alkalommal

Élvezzünk egyszerre! Minden pár álma, hogy a szeretkezés alkalmával együtt jussanak el a csúcsra. Nem megoldhatatlan produkcióról van szó, csak egy kis odafigyelés kell!