Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4622 alkalommal

Baj van az ágyban?


Baj van az ágyban?
A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

A leggyakoribb problémák

- A férfiak szexuális élete sokszor éppen teljesítési kényszerük miatt fullad kudarcba, leggyakrabban merevedési problémákkal, korai magömléssel küszködnek. Nem ritka, hogy lelki problémák ütköznek ki ily módon, ez esetben a probléma megoldása még bonyolultabb és nehezebb.

- A nők jelentős hányada nem képes hüvelyi orgazmusra, emiatt frigidnek, félresikerültnek érzik magukat, megjátsszák az orgazmust, vagy teljesen elzárkóznak a szextől. Sűrűn előfordulnak nedvesedéssel kapcsolatos problémák is.

- A régóta kapcsolatban élő felek libidója fokozatosan csökken. Az eleinte lángoló szenvedély idővel alábbhagy, és jó esetben kezdetét veszi egy kiegyensúlyozott, odaadáson és harmónián alapuló szexuális élet. Előfordul azonban, hogy a vágy jóformán teljesen eltűnik, a helyére pedig aggodalom és kényszer költözik.

Mi a teendő?
Az első lépés a nyílt, közvetlen kommunikáció. Csak azzal a partnerrel leszünk képesek hosszútávon zökkenőmentes és színes szexuális kapcsolatot kiépíteni, aki előtt nem félünk beszélni vágyainkról, érzéseinkről, és esetleges problémáinkról. A tabuk és a gátlások korlátoznak minket a meghitt és örömteli együttlét mély megélésében. Természetesen fontos, hogy olyan párt ajándékozzunk meg a bizalmunkkal, aki szintén nyitott felénk. A szerelmi élet ily módon való "kibeszélését" sokan természetellenesnek tartják, vagy egyszerűen csak félnek kezdeményezni – az első ilyen diskurzus után azonban rögtön más megvilágításban fogjuk látni addigi kapcsolatunkat, és még az is lehet, hogy csupán ennyi szükséges problémáink megoldásához.

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy sokszor egy teljesen más jellegű lelki probléma nyilvánul meg a szexuális életünkön keresztül. Ha nem vagyunk képesek elengedni magunkat, nem kívánjuk annyira a szexet, olyan probléma jelentkezik az ágyban, amivel azelőtt nem volt gond, valószínűleg máshol kell keresnünk a gond gyökereit.

Ha úgy érezzük, minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk annak érdekében, hogy rendbe hozzuk szexuális életünket, a probléma azonban még mindig fennáll, ne féljük kikérni egy szakember véleményét! A szexuálpszichológus ítélkezés nélkül nyújt segítséget, a lényeg, hogy őszintén elmondjuk neki a problémánkat.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A jó szex csak tizenhárom percig tart
Megtekintve 5403 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

Orgazmus mellen át
Megtekintve 12283 alkalommal

Orgazmus mellen át A mell a legtöbb nőnél érzékeny területnek számít, sőt, akár orgazmus is átélhető pusztán mellingerléssel, hisz közvetlen kapcsolatban áll a nemi szervekkel, ráadásul az élmény sokszor teljesebb és meghittebb a többi orgazmusnál.

Hosszú vagy széles legyen a pénisz?
Megtekintve 7375 alkalommal

Hosszú vagy széles legyen a pénisz? Az elterjedt felfogással szemben nem a férfiasság hossza, sokkal inkább a szélessége számít, ha a női gyönyörről van szó.

A melleket nem szabad letámadni!
Megtekintve 6936 alkalommal

A melleket nem szabad letámadni! A nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.