Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5745 alkalommal

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő?


Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő?
Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak.

Szögezzük le először is, hogy nagyon sok nő nem csalja meg a párját. Különösen, ha boldog a párkapcsolatban. Amikor igazán odavan a férfiért, az első csóktól kezdve hűséges és kitartó. Valakihez tartozni, valakit szeretni ugyanis nagyon jó érzés, és ha viszontszeretik őt, eszébe sem jut a megcsalás.

A szomorú tény, hogy vannak, akik mégis elcsábulnak. Többnyire okkal. A házas nők 25 százaléka félrelépett már, azok a hölgyek körében pedig, akik nem házasságban élnek, csak kapcsolatban, az arány magasabb. Ha a nő egyszer eldönti, hogy hűtlen lesz, meglepőnek tűnő alkalmakat választ ki erre.

Egy jelentőségteljes szülinap
A hölgyek hajlamosak arra, hogy egy-egy kerek évszámnál, amelyet a tortájuk is jelez, elgondolkodjanak. Felteszik maguknak a kérdést: "Mit is csináltam én az elmúlt 5 évben?"

Alaposabban szemügyre veszi a szerelmi életét is, és azt, milyen irányba tart - és ha úgy találja, nem úgy alakul, ahogyan tervezte, megtörténhet, hogy egy afférral igyekszik "korrigálni" azt - mondja Don-David Lusterman, PhD, pszichológus és könyvíró.

Figyelni kell arra, hogy két éjszaka van az év során, amikor a nő biztosan szeretné, ha egy férfi lenne az ágyában. A szilveszter éjszaka és a születésnapja. Hagyd egyedül, és engedélyt adsz neki a hűtlenkedésre - és alkalmat. Ne feledjük azt sem, hogy a születésnapja az ünnepeltről szól, és persze a szülinapi szexről. Az ajándék is remek ötlet persze...

Elért egy szintet
Ha a nő hosszabb ideje álmodozott egy lépcsőfok megugrásáról a ranglétrán karrierjében, vagy valamiről, amit nagyon el szeretett volna érni, és sikerül neki - utána hajlamos azon elkezdeni gondolkodni, "és most hogyan tovább?" Elkezd az élet más területére is fokozottan koncentrálni, és rájöhet, hogy nem elégedett a kapcsolatával.

Az is tény, hogy a többet kereső nők gyakrabban csalják meg a párjukat, mint szerényebb jövedelmű társaik. Sok férfi követi el azt a hibát, hogy nem értékeli a párja teljesítményét, eredményeit. Ilyen esetben nem nehéz kitalálni, miért megy a nő máshoz. Ha azonban kimutatjuk, hogy becsüljük őt és büszkék vagyunk rá, egészen más a helyzet.

Összeköltözés
Talán éppen a nő ötlete volt. Csakhogy sok páros tagjai jönnek rá az együttélés során, hogy mivel igen sok időt töltenek együtt, nem tudnak mindig, minden percben beszélgetni valamiről. Ez sarkalatos pont lehet.

A nő gondolhatja egyszer csak azt, hogy unalmassá vált a férfi számára. Beszéljünk a közös jövőről. Beszélgessünk vele erről! Legyünk tisztában azzal, hogy a legtöbb nő boldog együttélést és gyermekeket akar, amennyiben nem látja az igyekezetet a férfin, el fog menni máshoz, aki megadja neki, amire vágyik.

Ha nem jó a szex...
Az oxytocin hormon szerepet játszik a jókedvben, és az orgazmus során ötször magasabb a szintje, mint általában. Ennek a hormonnak a szintje intenzívebb szerepet játszik egy nőnél, mint egy férfinál. Tehát ha nem részesül elegendő szexben, azt fogja gondolni, a férfi már nem találja vonzónak, és nem szereti őt. Ez is oda vezethet, hogy mást fog keresni.

A "tessék-lássék szex" annak a jele lehet, hogy valami gond van a felek között. Legyen megfelelő mennyiségű szex a közös életünkben, vagy beszéljük meg a problémákat. A nők 79 százaléka a kielégítetlenségre hivatkozik, ha arról van szó, miért is volt hűtlen.

Végül, de nem utolsó sorban: a nő azért is megcsalhat, mert szakítani akar, de más módszert nem talál, hogy ezt véghez vigye. A hűtlenség legtöbbször megtöri a kapcsolatokat. Ennél azonban egyszerűbb módja is van a szakításnak. Ha menni akar, menjen...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket
Megtekintve 11521 alkalommal

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, de előfordulnak olyan ismétlődő magatartásformák, melyek a legtöbb férfinél egységesen jelen vannak. Ezekre számos tudományos magyarázat születetett korábban, de vajon mi az igazság?

Mire vágyik a nő?
Megtekintve 7672 alkalommal

Mire vágyik a nő? Sok férfi álmodik arról, hogy akár csak egyetlen nap erejéig, képes legyen olvasni a nők gondolataiban, ahogy Mel Gibson a Mi kell a nőnek? c. filmben. Erre azonban – sajnos – egyelőre nincs lehetőség. A rejtély megfejtetlenül lebeg a pasik feje fölött: vajon mire vágyik a nő?

Itt az igazság! Ahogy alszol, olyan a kapcsolatod a pároddal!
Megtekintve 5943 alkalommal

Itt az igazság! Ahogy alszol, olyan a kapcsolatod a pároddal! Lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de az alváspóz sokat árulkodik arról, hogy éppen hol jár a kapcsolatotok. Alváspózban összefonódtak? Vagy szabad teret hagytok a másiknak? Rólatok mit árul el az alvási pozíciótok?

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről
Megtekintve 5414 alkalommal

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!