Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6984 alkalommal

Amikor a Nő a szexről beszél...


Amikor a Nő a szexről beszél...
Adjuk a jeleket - Fogod? Észreveszik-e, és ha igen, jól értelmezik a nekik küldött jeleket a pasik? Vajon mit gondol erről egy igazi nő? Cikkünkből megtudhatod!

A sikeres ismerkedéshez, jelfogáshoz és jeladáshoz viszonylag jó önismeret, önbizalom, empátia, a másik nem ismerete és ezekre épülő bátorság kell. Segítünk most értelmezni azokat a fránya jeleket, amiket kb. 50-50%-ban vesznek, ill. nem fognak (fel) a férfiak!

Mimika, gesztikuláció, proxemika: a vonzódás jelei!
Az ember – hasonlóan az állatok násztáncához – észrevehetően kelleti magát, ha egy neki tetsző másik nemű egyén tűnik fel a színen. Az ilyenkor öntudatlanul (vagy tudatosan) alkalmazott gesztusokat, a másiktól való fizikális távolságot, az arcmimikát, mozdulatokat, testtartást nagyon sokan még mindig képtelenek értelmezni, pedig mind-mind nagyon beszédes metakommunikációs vagy más néven: non-verbális kommunikációs jelek… s épp úgy, ahogy állítólag egy fényképek is, többet mondanak 1000 szónál!

A nők jobbak a jelek adásában!
A csajok kb. ötször annyi tudattalan gesztussal hozzák a kiválasztott férfi tudomására, hogy tetszik nekik, mint a pasik.

A pasik szegényesebbek, mindössze egy tucat gesztussal mutatják ki, ha egy nő felkeltette az érdeklődésüket. A nők ráadásul sokkal érzékenyebbek, így jobban észlelik és értelmezik ezeket a tudat alatti, kontrollálatlan jelzéseket.

A metakommunikáció őszintébb jelzéseket és összképet adhat, ami hitelesítheti vagy hiteltelenné teheti a szóban elhangzottakat. Az ismerkedés korai szakaszában a metakommunikációé a főszerep, ezen múlik, hogy létrejön-e a verbális kommunikáció vagy sem?!

Mely vonzás-jelek hasonlóak a nőknél és a férfiaknál?
Azaz, ha ismered önmagad jeleit, bizonyos jeleket foghatsz a nőktől is, mert megegyeznek.

- A csajok járás közben a csípőjüket ringatják, a pasik ugyanakkor félrelépnek a többiektől, megmutatják magukat.

- Kissé "hunyorgó" szemmel a nő pillantásokat vet a pasira, majd elkapja a tekintetét. A férfiak a szemöldöküket húzzák feljebb, és a pupillájuk (ahogy egyébként a nőké is) tágul ki.

- Mindkét nem gyakrabban keresi a szemkontaktust és a szokásosnál tovább néznek – bizalmasan – egymás szemébe.

- A hölgyek inkább benedvesítik ajkukat, esetleg kicsit kinyitják, míg az urak egy pillanatra eltátják vagy ásítanak.

- A haj érintése, igazgatása, túrása, a fül vagy fülbevaló érintése mindkét nemnél egyértelműen a szexuális vonzalom jele.

- Hasonlóan a ruha nyak körüli igazgatása (gallér, nyakkendő, nyaklánc babrálás) is!

- A lában ülő helyzetben történő egyértelmű szétvetése inkább a pasikra jellemző, ez a nők esetében sokkal diszkrétebb megnyilvánulási forma.

- Az izmok megfeszítése, a kiegyenesített testtartás, a has behúzása nőnél és férfinál is megegyező elem.

Ami csak a csajokra igaz! Ne feledd el!

- Poharat, kb. 10 cm hosszúságú tárgyat (pl. szívószál, toll) vagy bármi más tárgyat többször érintenek meg vagy forgatnak.

- A sarok cipőben történő ki-be mozgatása is a vonzás tipikus jele.

- A combok lágy simogatása és érintése szintén a hölgyek kifejező gesztusa.

- A pasikra is igaz, de ha egy nő beszéd közben gyengéden megérinti a férfi karját, kezét, vállát, akkor biztosak lehetünk benne, hogy akar tőle "valamit".

Az elutasítás jelei!

A tapasztalatok szerint a férfiak erre kevésbé figyelnek, gyakran "nem veszik az adást".

Ha nem akar valaki levakarhatatlan, nyomulós, "bunkó" pasinak tűnni, aki "nem veszi észre magát", érdemes figyelni az alábbi jelzésekre is.

Az elutasítást azonban nem szabad "mellre szívni", hisz döntően nem arról szól, akit elutasítanak, hanem arról, aki elutasít. Rengeteg oka lehet, hogy miért "nem jövünk be" a másiknak, nem érdemes rágódni rajta hosszasan.

A "nem vonzás" egyértelmű jelei:

- A másik fél kerüli a szemkontaktust, elnéz más irányba és ritkán mosolyog.

- Ha szemben ül, fizikai védőgátat képezve, pl. összefonja karját a mellkasa előtt.

- Összekulcsolja a kezeit az ölében, mintha tudat alatt takarná a nemi szervét.

- Elhúzza a lábát, vagy lábait ellenkező irányba keresztezi.

Amikor a nő (előbb vagy utóbb, de az) ágyba kívánkozik!

A nők többsége az első randik alkalmával egyértelműen jelzik a pasi számára, hogy ágyba kívánkoznak-e vele a jövőben, vagy sem. Szexuálisan nyíltan kezdeményezni azonban nem valószínű, hogy fog egy "normális" leányzó, még akkor sem, ha emancipált.

Ne feledjük, hogy minden nő egy külön világ. Ami az egyiknek flört, az a másiknak a hétköznapi viselkedés része. Vannak viszont olyan egyetemes jelek, melyek egyértelműen zöld jelzést adnak a továbbhaladáshoz.

Amikor egy nő a szexről beszél...

A nők kettesben egy pasival akkor beszélnek szexről, ha ez valóban foglalkoztatja is őket, s az adott fickóval ezt el is tudják képzelni. Ebből a szempontból a konkrét téma érdektelen. Lehet egy elejtett megjegyzés a korábbi szeretőről, vagy félreérthetetlen célzás valamilyen szexuális tevékenység mivoltára.

A rágógumis ajánlat!

Hazafelé, vagy csak úgy, spontán, ha a nő előkap egy csomag rágót, egy darabot a szájába helyez, s egy másikat felajánl a férfinak, az egyértelmű jelzés. OK, ez még nem az ágyba invitálás 1000%-os jele (lehet, hogy csak büdös a másik szája vagy volt a csajnak gyerekszobája, ezért kínálja meg a férfit!), de előrevetíti a nyelvek érintkezését a közeljövőben. Egy megfelezett rágó ennek a minősített esete.

Egy tányérból csemegézés, azaz: étteremben az étel megosztása.

Ha étteremben a nő falatkákat ajánl fel kóstolásra a férfinak, s ő maga is belekóstol a másik tányérjába, ez úgy interpretálható, hogy kellemesen érzi magát a férfi társaságában, s szeretné ezt a másik fél tudomására hozni.

A hölgy szemei az ajakra tapadnak

Amikor beszélgetünk valakivel, akaratlanul is a szemébe nézünk. Ha a tekintet az ajakra szegeződik, ez azt jelenti, hogy az illető valamit szeretne az arc azon részétől kapni.

... természetesen, a puszta szavakon és ígéreteken túl!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról!
Megtekintve 8146 alkalommal

Amit nem tudsz a férfimaszturbációról! A maszturbáció fontos dolog - nem is hinnénk azonban, mi mindent nem tudunk még a férfiak önkielégítési szokásairól.

Anális titkok
Megtekintve 4719 alkalommal

Anális titkok Bár egyre kevésbé számít tabu témának, az anális szexszel kapcsolatban még mindig felmerülnek kérdések

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 4216 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

Miért olyan nehéz az érzelmeinkről beszélni?
Megtekintve 3699 alkalommal

Miért olyan nehéz az érzelmeinkről beszélni? Az őszinte szavak kimondásával vagy másokat sértünk meg, vagy magunkat tesszük sebezhetővé, hiszen mint az tudjuk, az igazság fáj a legjobban.