Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4241 alkalommal

5 hely, ahol még jobb a szex


5 hely, ahol még jobb a szex
Ki mondta, hogy az a bizonyos lepedőakrobatika kizárólag az ágyban gyakorolható? Izgalmassá és színessé varázsolja a szexuális életeteket, ha nemcsak a párnák között, hanem egyéb alkalmasnak tűnő helyeken is adóztok a romantikának kedvesetekkel. A következőkben összegyűjtöttünk pár kevésbé szokványos szexhelyszínt.

A szabad ég alatt
Házon kívül is rengeteg alkalom kínálkozik a meghitt szerelmeskedésre, és a vérpezsdítő szexre egyaránt. A lehetőségek kihasználásának csak szemérmességetek szabhat gátat. Egy közös kirándulás a természetben, éjszakai csillaglesés, egy eldugott zug a parkban, vagy akár a szomszéd ház teteje... Természetesen az elővigyázatosság nem árt, de a lebukástól való félelem sokszor még inkább felkorbácsolja a vágyakat. Bár lehetőleg ilyen hidegbe ezt most ne próbáljátok ki :)

Autó
Nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt, mint a szabadban való szeretkezés, az igazi izgalom pedig abban rejlik, hogy kis túlzással szinte bárhol kivitelezhető. Ha merész vagy, nyugodtan vesd fel a párodnak a következő kocsikázás közben, hogy keressetek egy védettebb zugot – biztosan bezsong majd. Egy hosszadalmas utazást is feldobhattok vele, és annál nincs is romantikusabb, mikor ütemesen dobol az eső a kocsi tetején, míg ti egymáséi lesztek... Egy dolgot azonban jó, ha szem előtt tartotok: vezetés közben soha!

Lift
Ti is éreztétek már úgy, hogy nem bírjátok ki hazáig? Legszívesebben már a liftben egymásnak estetek volna? Nos, miért ne? Ez az extra-borzongató helyszín csak az igazán bátraknak ajánlott, de néhány apróságot nem árt figyelembe venni, például a napszakot, és az ebből adódó forgalmat, valamint jó, ha arra is felkészültök, hogy pillanatok alatt szét kell majd válnotok.

Fürdő
Az ágy után talán a legnépszerűbb szexhelyszín a fürdőszoba. Akár egy kád illatos habfürdő ölelésében szeretkeztek romantikusan, akár féktelenül egymásnak estek a zuhany alatt, az élmény mindenképpen csodálatos lesz. Előjátékként gyengéden megmoshatod kedvesed hátát, mellkasát, illetve egyéb testrészeit, amitől garantáltan mindketten beindultok. Amellett, hogy a közös fürdőzés remek alkalmat kínál egymás felfedezésére, végül még frissek és tiszták is lesztek.

Munkahely
Megint túlóráztál, és már üres az iroda? Ismersz egy csendes zugot a munkahelyeden? Ha igazi, lúdbőröztető izgalomra vágysz, beszéld meg a pároddal, hogy jöjjön érted, és következhet a filmekből ismerős papírköteg lesöprős-asztalra feldobós vad jelenet. Előtte azonban mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy hazatért a főnököd.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik...
Megtekintve 3937 alkalommal

Figyelj az erotikus álmaidra! Mert ezt jelentik... Szinte mindenkinek voltak már erotikus álmai, amely után azon tűnődött, vajon jelentett-e valamit?! Sokszor a szextartalmú álmainkon keresztül tudatalattink üzen, ezért jó, ha ismered a magyarázatokat!

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz
Megtekintve 4084 alkalommal

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz Kevés olyan pillanata van az életünknek, mikor megélhetjük a tökéletes szabadságot. A kontroll nélküli határtalanságot. Azt az ősi teljességet, melyre mindannyian egyformán vágyunk. A szex során kiszabadulhatunk a magunk épített korlátok közül azzá a lénnyé válva, akik legbelül vagyunk. Korlátok nélkül, határok nélkül, a ketrec nélkül, melybe önmagunkat zárva élünk.

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a nőket és pipák lesznek
Megtekintve 4545 alkalommal

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a nőket és pipák lesznek Listánkba azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, amit általában és általánosságban nem szeretnek a férfiakban, s amitől szinte mindannyian bepipulnak.

Gyors szex csodákra képes
Megtekintve 3768 alkalommal

Gyors szex csodákra képes Hibázik, aki elbizakodott a párkapcsolatban. Ajánlatos nem megülni a babérjainkon, hanem fölfrissíteni a szerelmi életet. Például izgalmas játékokkal.