Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4785 alkalommal

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről


7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!

Ha a kapcsolat új és a lány bemutatja a barátnőit, akkor az alábbi 7 dolgot érdemes figyelned a barátnők dekoltázsa mellett:

1. Dögös cicák
Általában a nyolcpontos, vagy afölötti csajok köreiben találod őket, de hatpontosig szinte tuti van belőlük pár csajszi a körben! Ha a csajod szemmel láthatóan féltékeny a barátnőire, akkor azok nem is igazi barátnők, tehát tulajdonképpen csak próbára akar tenni, hogy mennyire vagy hűséges, ráhajtasz-e más csajokra vagy sem. Ha tartós kapcsolatot keresel, légy szerény, akármi is játszódik le a fejedben. Ha azonban csak egy éjszakára keresel párt, akkor nézz körül bátran a lányok között – adódni fog a következő éjjelre is egy újabb! A csajodról meg tudd: vagy egy kiállhatatlan érdekbarátkozó hárpia, vagy nem vagy elég fontos hozzá, hogy a valódi barátnőit mutassa be neked.

2. A csúnya barátnők
Szinte minden csajnak van egy csúnya barátnője. (A csúnya csajoknak is van egy még csúnyább, és nem lehet nem tovább fokozni a dolgot!) A csúnya barátnőt általában az eszéért szeretik, ezért ő az a személy aki intellektuális szempontból fog tesztelni téged. Vele szemben légy off a napi politikában, az ezotéria tanaiban és a bioburgonya termesztésben. És ne légy frivol, mert megbánod. A csajodat lebeszéli rólad, ha nem vagy elég okos. És a csajod hallgatni fog rá. Ezért legjobb, ha barátoddá teszed a csúnya barátnőt. Remek szövetséges lehet a nehéz időkre.

3. A baráti hármas
Szinte mindig megfigyelhető, hogy a két "legjobb barátnőhöz" csapódik egy harmadik. Általában ő lesz, aki a legerősebben féltékeny minden olyan kapcsolatra, ami megfúrja ezt a szent barátnői hármasságot. Ez a csaj mindig szingli. Ezért ő fogja fúrni az új pasit is. Módszere néha egész könyörtelen, mert a szemedben egy cukormókus, a hátad mögött pedig gyilkos mérgű vipera. Leleplezni nem lehet, lekenyerezni szintén nem hagyja magát. A legokosabb, ha összehozod egy kevésbé közeli barátoddal – akkor legalább neki is meglesz a napi betevője, és békén hagy benneteket.

4. A meleg fiú "barátnő"
A legtöbb fickó totál homofób, sikítva elfut a meleg haver nevének említésére is. Viszont a csajok döntő többségének szüksége van a vízióra, hogy létezik olyan férfiszerű lény, aki képes megérteni a nőket – ezért szeretnek meleg barátot összeszedni. A meleg fiúk egy része pedig valójában nem is meleg, csak fél a nőkhöz szexuálisan közeledni, ezrét anyukapótló barátnőket szerez be. A meleg fiú barátnő tök ártatlan, nem tesz kárt a csajodba(n).

5. Öribari
Ugyan hányok ettől a kifejezéstől, de elég gejl ahhoz, hogy megérthesd mit is jelent egy igazi, örök barátnő egy csaj számára. Ha az "öribari" nem fogad be téged, majdnem biztos, hogy a kapcsolatotok zátonyra fog futni. Öribari képes arra, hogy az ügyedet akár házasságig tolja, lobbizzon érdekedben jövendő anyósodnál, sőt a lánykérésbe is bevonható, ha elnyerted a tetszését. Ha nem akkor bizony végetek, a kapcsolatod valószínű csak pár forró éjszakát élhet meg "öribari" árnyékában.

6. Amazonok
Ők azok, akik biztosan szinglik és akik a kapcsolatotok ellen és a kapcsolatotok mellett is ölni tudnak, ha a csajotok megkéri őket rá. Nyelvüket éjjelente vitriolos pohárban áztatják és akár az összes jó hírneved kikezdésére is alkalmasak, ha a Szent Barátnőt megsértetnéd. Tőlük óvakodj! Soha – ismétlem! –SOHA ne kezdj ki egy amazon típusú barátnővel, mert puszta foggal herél ki. Ha nem is tettleg, de pszichésen és kapcsolati tőkéd szempontjából biztosan. Ha a csajnak csak ilyen barátnői vannak, inkább maradjatok csak barátok...

7. Asszonybarátnő
A legjobb békítő lehet. Ő már tudja amit a szingli kiscsajok még nem biztos. Azt, hogy a kapcsolatban a szex valóban annyira fontos, s hogy ha mégsem jönnek össze úgy a dolgok, akkor nem érdemes sopánkodni. Az asszonybarátnőhöz érdemes fordulni, ha összerúgtátok a port. Ha pedig kikapósabb típus, egy életen át hallgatni fog arról a "véletlen összebújásról" ami egy mély lelki beszélgetés után esett meg a férje ágyában...

A bulizós csajnak a köre általában bulizós, a visszahúzódó csajnak általában visszahúzódó barátnői vannak, ám MINDIG van egy kakukktojás a csapatban, akiről lehet tudni, hogy épp mássága okán hangadó. Az ő szimpátiáját ki kell vívnod ahhoz, hogy jóban legyél a csajoddal.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mire vágyik a nő?
Megtekintve 6865 alkalommal

Mire vágyik a nő? Sok férfi álmodik arról, hogy akár csak egyetlen nap erejéig, képes legyen olvasni a nők gondolataiban, ahogy Mel Gibson a Mi kell a nőnek? c. filmben. Erre azonban – sajnos – egyelőre nincs lehetőség. A rejtély megfejtetlenül lebeg a pasik feje fölött: vajon mire vágyik a nő?

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk!
Megtekintve 5690 alkalommal

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk! A prosztatitisz (prosztatagyulladás) a férfiak egyik leggyakoribb betegsége. És a közhittel ellentétben nem csak az időseket fenyegeti: a baktérium rengeteg fiatalt, sőt, nőket is ezrével fertőz meg.

Szexpóz haladóknak!
Megtekintve 5761 alkalommal

Szexpóz haladóknak! Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Biszex a barátok között
Megtekintve 7377 alkalommal

Biszex a barátok között A heteroszexuálistól eltérő viselkedés megosztja az emberek nagy többségét. Van, aki öröklött, veleszületett hajlamot feltételez emögött, de egyre többen vannak, akik a környezeti hatásokat és a divatot is megemlítik. Vajon te mit tennél, ha a baráti körödben kiderülne valakiről, bizony volt már szexuális kapcsolata veled azonos neműekkel is?