Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4621 alkalommal

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem


10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem
Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a közöttetek lévő érzések már nem a régiek. Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor érdemes elgondolkoznotok azon, hogy van-e még közös jövőtök.

1. Nem beszélgettek
Az együtt töltött idő csendbe burkolózva telik. Nincsenek közös témáitok, érdektelenséget mutattok a másikkal kapcsolatos történésekkel szemben. Csak akkor kommunikáltok, ha muszáj, és akkor is félszavakkal intézitek el a válaszadást.

2. Már nem is veszekedtek
Közömbösséget mutat az is, ha már arra sem veszitek a fáradtságot, hogy vitatkozzatok, inkább legyintetek a problémákra, és ezzel megoldottnak is tekintitek azokat.

3. Beleköttök a másik viselkedésébe
Az előző ponttal szemben az is gyakran előfordul, hogy a felek folyamatosan belekötnek a másikba, mindenért párjukat hibáztatják, így aztán a kapcsolatot folyamatos feszültség jellemzi.

4. Nem várjátok a másikat
Inkább teherként élitek meg a találkozásokat, mintsem boldogsággal töltene el benneteket. Éppen ezért igyekeztek gyorsan túlesni rajtuk.

5. Folyamatos kifogások
Hirtelen minden fontosabb lesz, mint a másik: a barátok, a munka, a rég nem látott rokonok – ilyen és ehhez hasonló kifogásokkal rövidítitek le az együtt tölthető időt.

6. Kevés közös program
A kettesben töltött időt nem tartalmasan töltitek, csak a napi rutinból áll, és egyikőtökben sem fogalmazódik meg az igény arra, hogy ezen változtassatok.

7. Egyre inkább idegesítenek a másik hibái
Akár szóvá teszed, akár nem, azok az apró dolgok, melyeket eddig elnéztél párodnak, most már egyre elviselhetetlenebbek számodra.

8. Nem érintitek meg egymást
Nem éreztek késztetést arra, hogy egymáshoz érjetek, és nem is esik jól a másik közeledése. Egyre ritkábban ölelitek, csókoljátok egymást, az intim együttléteket is inkább csak a rutin hajtja.

9. Másokkal ismerkedtek
Ha eddig el sem tudtátok volna képzelni, hogy a másikon kívül egyáltalán ránézzetek másra, azonban az utóbbi időben sokkal nyitottabbak vagytok a másik nem felé, az jelezheti, hogy érzéseitek már nem a régiek.

10. Megfeledkezés a másikról
Legyen szó szülinapról, évfordulóról, megbeszélt programról vagy csak egy megígért sms-ről, ha ezek rendre kimennek a fejetekből, akkor már nem olyan fontos számotokra a másik és annak érzései.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez
Megtekintve 5260 alkalommal

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez Tudtad, hogy az orális szexhez való beállítódásunk csaknem mindent elárul szexuális attitűdjeinkről? A gátlásoktól mentes, nyitott, érzéki szerelmesek örömmel fogadják ezt az aktust, akár aktív, akár passzív félként vesznek benne részt.

Ezért kerülik a nők a szexet!
Megtekintve 4492 alkalommal

Ezért kerülik a nők a szexet! A legújabb felmérések szerint a nők fele annyira kövérnek érzi magát, hogy inkább elutasítja a szexuális együttlétet az aktuális partnerrel.

Az orgazmus 9 pozitív hatása
Megtekintve 7922 alkalommal

Az orgazmus 9 pozitív hatása Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról
Megtekintve 6335 alkalommal

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról A nők orgazmus-zavara értelemszerűen kihat a pasikra is, akik akkor tesznek a legjobban, ha elkerülik, hogy tovább frusztrálják a nőt. A férfiak azonban a sorozatos sikertelenséget kudarcnak élik meg, saját férfiasságuk csorbulhat amiatt, hogy úgy érzik, nem tudják a csúcsra juttatni nőjüket.