RUSH - Jungle Juice bőrtisztító folyadék

Figyelem! A RUSH - Jungle Juice bőrtisztítók használata során kerülje nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát!

Cégünk a kanadai LRM bőrtisztítók hivatalos forgalmazója.

16 éve foglalkozunk bőrtisztító termékekkel, 12 éve a hivatalos JJ márkával. Minden általunk forgalmazott termék megfelel az Állami Népegészségügyi Intézet és az EU előírásainak. Minden termékhez külön biztonsági adatlap tartozik.

Az LRM márka évtizedek óta gyártja minőségi termékeit, nagy hangsúlyt helyezve a biztonságra, a termékek összetételének minőségére. A cég az elmúlt időben több változtatást is végrehajtott a termékek csomagolásán, ezzel is elősegítve a hamisítványok kiszűrését.

Az általunk forgalmazott, megbízható forrásból származó termékek csomagolásán feltüntettünk mi is egyedi azonosítójeleket. Minden üvegcsén GP ( Golden Pharma) matrica található. A termékek hátoldalán magyar nyelvű termékcímke van elhelyezve, a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, rajta a használati utasítás webhelyével.

Alkalmazása minden esetben odafigyelést és óvatosságot igényel. Nyílt láng használata és dohányzás a bőrtisztítók közelében szigorúan tilos. Fokozottan tűzveszélyes folyadékok!

Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Amennyiben a bőrére kerülne a bőrtisztító folyadék, úgy bő vízzel öblítse le, illetve ha beleszippantott valamely bőrtisztítóba, akkor minden esetben menjen friss levegőre.


9ml 5 db
10ml 36 db
15ml 8 db
24ml 12 db
25ml 6 db
30ml 11 db
összes 78 db

Termék keresés