Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5168 alkalommal

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása


Jó volt a szex? Elárulja a nő járása
A nő járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban része – állítják belga kutatók.

A kísérletben a Louvain-i Egyetem szakemberei olyan egészséges nőkről készítettek videofelvételeket séta közben, akikről lehetett tudni, hogy korábban vaginális orgazmusban volt részük, illetve olyanokról, akik vaginális úton képtelenek eljutni az orgazmusig, majd ezeket a felvételeket olyan szexológusokkal nézették meg, akik hölgyek előzményeiről semmit sem tudtak.

A nőről készített felvételek közül azokat, ahol a nők a férfi partner pénisze által jutottak el az orgazmus élményéig, nagyon jó eséllyel választották ki a szexológusok. A szakemberek szerint a kielégítő szexuális élményre az illető hölgy mentális állapota, azaz a vonásain fellelhető kielégítettség mellett, a járásuk is elárulta, hiszen az élmény bizonyos izomcsoportokat is befolyásol.

A szakemberek megállapították, hogy a vaginális orgazmus következtében megváltozik a nők gerincének forgása, illetve a lépéseik hossza is, míg a klitorisz ingerlésével elért orgazmusnak nincs ilyen hatása.

A tudósok szerint egy alapos megfigyelő képes felismerni a nő járásából azt a könnyedséget, érzékenységet, szabadságot, az izmoknak azt a felszabadultságát, amit csak a vaginális orgazmus által nyújtott élmény adhat meg nekik.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mindent a női óvszerről
Megtekintve 4590 alkalommal

Mindent a női óvszerről Forradalmi találmány, hiszen ez az egyetlen olyan női fogamzásgátló eszköz, amely egyaránt véd a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő betegségektől is. Első ízben az 1992-ben megrendezett AIDS elleni Világkonferencián mutatták be a nagyközönségnek. Mit érdemes még róla tudnod? Olvass tovább!

Túlfűtött wellness hétvége
Megtekintve 5265 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!

Szex számokban!
Megtekintve 4889 alkalommal

Szex számokban! Íme néhány szexuál-statisztikai adat, amit jó, ha tudsz.

Férfiak figyelem! Ez a 4 halálos vétketek...
Megtekintve 4444 alkalommal

Férfiak figyelem! Ez a 4 halálos vétketek... Persze úgyis folyton-folyvást velünk vannak elfoglalva, szeretnek, kiszolgálnak minket. Meg néha ki is dobnak! Hogy miért? Mert van néhány olyan tulajdonság, amelyet egyszerűen nem bírnak elviselni!