Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4354 alkalommal

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása


Jó volt a szex? Elárulja a nő járása
A nő járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban része – állítják belga kutatók.

A kísérletben a Louvain-i Egyetem szakemberei olyan egészséges nőkről készítettek videofelvételeket séta közben, akikről lehetett tudni, hogy korábban vaginális orgazmusban volt részük, illetve olyanokról, akik vaginális úton képtelenek eljutni az orgazmusig, majd ezeket a felvételeket olyan szexológusokkal nézették meg, akik hölgyek előzményeiről semmit sem tudtak.

A nőről készített felvételek közül azokat, ahol a nők a férfi partner pénisze által jutottak el az orgazmus élményéig, nagyon jó eséllyel választották ki a szexológusok. A szakemberek szerint a kielégítő szexuális élményre az illető hölgy mentális állapota, azaz a vonásain fellelhető kielégítettség mellett, a járásuk is elárulta, hiszen az élmény bizonyos izomcsoportokat is befolyásol.

A szakemberek megállapították, hogy a vaginális orgazmus következtében megváltozik a nők gerincének forgása, illetve a lépéseik hossza is, míg a klitorisz ingerlésével elért orgazmusnak nincs ilyen hatása.

A tudósok szerint egy alapos megfigyelő képes felismerni a nő járásából azt a könnyedséget, érzékenységet, szabadságot, az izmoknak azt a felszabadultságát, amit csak a vaginális orgazmus által nyújtott élmény adhat meg nekik.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A leggyakoribb férfitípusok
Megtekintve 4131 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?

Baj van az ágyban?
Megtekintve 3535 alkalommal

Baj van az ágyban? A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

69 - előnyök, hátrányok, technikák
Megtekintve 6093 alkalommal

69 - előnyök, hátrányok, technikák A 69-es felállás megítélése - vagyis, amikor férfi és nő egymás lába között orálozik - változatos képet fest. Van, aki rajong érte, van, aki unja és akad olyan is, aki az orgazmusról marad le, mert nem tud párhuzamosan élvezni és kényeztetni. Akárhogy is alakul a póz népszerűsége, rutinos hatvankilencezők szerint az, aki megfogadja az alábbi tippeket, örökre repertoárján tartja majd a felállást.

Top 10 - Tilos veszekedés közben!
Megtekintve 4578 alkalommal

Top 10 - Tilos veszekedés közben! Mindenki poharába beleesik egyszer az utolsó csepp, főleg ha valami olyasmit hall, ami ki is borítja a türelem bilit!