Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3564 alkalommal

A Facebook hatása a párkapcsolatra


A Facebook hatása a párkapcsolatra
A Facebook mára meghódította a világot, életünk minden területére beékelte magát, ami alól párkapcsolatunk sem képez kivételt. Úgy tűnik, a szerelmi élet egy új színteret nyert a közösségi portállal. De nem árt óvatosnak lenni!

A Facebook használatával biztos nem maradunk le semmilyen fontos történésről sem, pillanatok alatt tájékozódhatunk az éppen zajló eseményekről: akár reggel az időjárásról, akár a tévében játszott meccs állásáról, esetleg az újonnan meghozott törvényekről. Ezek akár hasznosnak is mondhatók, ám sokszor találkozhatunk olyan bejegyzésekkel is, amelyekre már kevésbé vagyunk kíváncsiak.

Azonban a kapcsolati státusszal összefüggő történések valamiért kiemelt szerepet kapnak, ám sokan nem tudják, hol a határ.

A családi állapot
Óvatosan kell bánni státuszunk változtatásával, ugyanis nevetségesen hat, ha valakinek hétről-hétre változás áll be a magánéletében, mintha előírás lenne, hogy páros heteken kapcsolatban van, míg páratlan heteken már egyedülálló. A legegyszerűbb, ha senki nem lát semmit szerelmi életeddel kapcsolatban, de ha ragaszkodsz ahhoz, hogy ismerőseid tisztában legyenek boldogságoddal, akkor várj addig, amíg biztosabb lehetsz kapcsolatod tartósságában.

Ne itt éld szerelmi életed!
Szerelmeseknél gyakori, hogy egymás üzenőfalán fejezik ki érzelmeiket. Ez szép és jó dolog, ám csak kettőtökre tartozik, másoknak kissé úgy hat, mintha a nyilvánosságnak szeretnétek megfelelni.

Ha személyesen, telefonon nem tudtok beszélni, akkor használjátok a privát üzenet opciót. Nem túl kellemes, ha ismerőseitek másnap azon csámcsognak, hogy mi történik éppen közöttetek. Ez legfőképp a vitás helyzetekre vonatkozik, melyeket oldjatok meg inkább négyszemközt.

Óvatosan a fényképekkel!
A közös fotókkal nincs semmi baj, ám ne ess túlzásba! A párodat intimebb helyzetekben ábrázoló képeket tartogasd kettőtöknek otthonra.

A legtöbb vita okozója
Sok embertől lehet hallani, mennyi nézeteltérést okozhat a portál, hiszen a másik látja, mi tetszik nekünk, mit teszünk ki. Éppen ezért például kerülendő összes férfiismerősünk/nőismerősünk fényképének kedvelése és félreérthető tartalmak közzététele.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak
Megtekintve 5749 alkalommal

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?

Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod
Megtekintve 4201 alkalommal

Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod A férfiak hárpiaként beszélnek egymás között a féltékeny természetű nőkről, közben pedig nem hajlandóak tudomást venni arról, hogy gyakran ők maguk táplálják a zöld szemű szörnyet – sokszor nem is szándékosan.

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne
Megtekintve 3957 alkalommal

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne Pensylvániai tudósok szerint, amíg a nők szex után még ölelkezni és beszélgetni szeretnének, addig a férfiak ilyenkor egy cigarettára, kávéra vagy valami harapnivalóra vágynak inkább.

Mi az a Swinger Club?
Megtekintve 5401 alkalommal

Mi az a Swinger Club? Sokszor hallani ezt a kifejezést manapság. De mi is ez pontosan? A Swingers angol szleng szó, jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.