Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3879 alkalommal

A Facebook hatása a párkapcsolatra


A Facebook hatása a párkapcsolatra
A Facebook mára meghódította a világot, életünk minden területére beékelte magát, ami alól párkapcsolatunk sem képez kivételt. Úgy tűnik, a szerelmi élet egy új színteret nyert a közösségi portállal. De nem árt óvatosnak lenni!

A Facebook használatával biztos nem maradunk le semmilyen fontos történésről sem, pillanatok alatt tájékozódhatunk az éppen zajló eseményekről: akár reggel az időjárásról, akár a tévében játszott meccs állásáról, esetleg az újonnan meghozott törvényekről. Ezek akár hasznosnak is mondhatók, ám sokszor találkozhatunk olyan bejegyzésekkel is, amelyekre már kevésbé vagyunk kíváncsiak.

Azonban a kapcsolati státusszal összefüggő történések valamiért kiemelt szerepet kapnak, ám sokan nem tudják, hol a határ.

A családi állapot
Óvatosan kell bánni státuszunk változtatásával, ugyanis nevetségesen hat, ha valakinek hétről-hétre változás áll be a magánéletében, mintha előírás lenne, hogy páros heteken kapcsolatban van, míg páratlan heteken már egyedülálló. A legegyszerűbb, ha senki nem lát semmit szerelmi életeddel kapcsolatban, de ha ragaszkodsz ahhoz, hogy ismerőseid tisztában legyenek boldogságoddal, akkor várj addig, amíg biztosabb lehetsz kapcsolatod tartósságában.

Ne itt éld szerelmi életed!
Szerelmeseknél gyakori, hogy egymás üzenőfalán fejezik ki érzelmeiket. Ez szép és jó dolog, ám csak kettőtökre tartozik, másoknak kissé úgy hat, mintha a nyilvánosságnak szeretnétek megfelelni.

Ha személyesen, telefonon nem tudtok beszélni, akkor használjátok a privát üzenet opciót. Nem túl kellemes, ha ismerőseitek másnap azon csámcsognak, hogy mi történik éppen közöttetek. Ez legfőképp a vitás helyzetekre vonatkozik, melyeket oldjatok meg inkább négyszemközt.

Óvatosan a fényképekkel!
A közös fotókkal nincs semmi baj, ám ne ess túlzásba! A párodat intimebb helyzetekben ábrázoló képeket tartogasd kettőtöknek otthonra.

A legtöbb vita okozója
Sok embertől lehet hallani, mennyi nézeteltérést okozhat a portál, hiszen a másik látja, mi tetszik nekünk, mit teszünk ki. Éppen ezért például kerülendő összes férfiismerősünk/nőismerősünk fényképének kedvelése és félreérthető tartalmak közzététele.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka
Megtekintve 4013 alkalommal

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka Vannak kizárólag csajos időtöltések, és vannak olyanok, amelyek kizárólag pasis elfoglaltságok. Vajon a kettő kizárja egymást?

Bevezetés az anális szex élvezetébe
Megtekintve 15588 alkalommal

Bevezetés az anális szex élvezetébe Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben.

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 4923 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

A legnépszerűbb csajozós dumák
Megtekintve 8386 alkalommal

A legnépszerűbb csajozós dumák Az évek előrehaladtával a férfiak kezdenek egyre jobb ismerkedős szövegeket gyártani, ami néha nem, néha viszont célba talál. A bókolás még mindig az egyik legjobb módja egy nő meghódításának, ugyanis magabiztosabbá tehetjük őt.