Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal - LR

Ragyogóan tiszta arcbőr rövid idő alatt? A ZEITGARD arctisztító készülékkel mindez lehetséges! Az innovatív elektromos arctisztító kefe forradalmasítja a hagyományos arctisztítást: hatékonyabb és különösen gyengéd a bőrhöz. Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal az otthoni profi arctisztítás érdekében.


Ragyogóan tiszta arcbőr rövid idő alatt? A ZEITGARD arctisztító készülékkel mindez lehetséges! Az innovatív elektromos arctisztító kefe forradalmasítja a hagyományos arctisztítást: hatékonyabb és különösen gyengéd a bőrhöz. Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal az otthoni profi arctisztítás érdekében.

most
-49%
csak
korlátozott
ideig
Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal - LR

Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal - LR


Kedvezményes ár
31.990 Ft / db
egységár 31990,0 Ft / db
2023-09-30-ig érvényes az ár!
Eredeti ára
62.315 Ft / db
egységár 62315,0 Ft / db
Elérhetőség
Raktáron
Várható szállítás
2023. szeptember 22. (péntek)
A terméket ingyen szállítással küldjük neked.


0 értékelés
nincs még értékelés


   NIYODO.hu ajánlásával
Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal

Ragyogóan tiszta arcbőr rövid idő alatt? A ZEITGARD arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal mindez lehetséges! Az innovatív elektromos arctisztító kefe forradalmasítja a hagyományos arctisztítást: hatékonyabb és különösen gyengéd a bőrhöz. Az arctisztító kozmetikumok hatására a bőr szerkezete finomabbá és simábbá válik, visszaadja eredeti csillogását. ZEITGARD – az arctisztítás új dimenziója. A fiatalos, üde és szép arcbőrért. Ebből te sem maradhatsz ki!

 • Készülék kefével
 • Arctisztító zselé · 125 ml (ajándék)


Zeitgard készülék a következő jellemzőkkel bír:
 • Pórustisztítás érzékeny bőrtípusra is.
 • Észrevehető hatékonyság anélkül, hogy a bőrt igénybe venné.
 • Egyedülálló higiénia a kefeszálakban található antibakteriális MicroSilver technológiának köszönhetően.
 • A bőr simábbnak, ragyogóbbnak és egészségesebbnek látszik.


Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal - LR

LEGNAGYOBB HATÉKONYSÁG

Tanulmányok* bizonyítják: a ZEITGARD arctisztító készülék hatékonyan megtisztítja az arcot a szennyeződésektől. 10-szer hatékonyabb, mint a hagyományos kézi tisztítás. A kefe fej több mint 7000/perces rezgése lehetővé teszi a szennyeződések és a smink eltávolítását az arcbőrről. Az arctisztító készülék minden egyes részletét átgondoltuk a fejlesztés során: a fej oszcillációs mozgása, ami a kefe nagy sebességű rezgését idézi elő, biztosítja a mély tisztítást anélkül, hogy a bőrt túlzottan igénybe venné. A ZEITGARD arctisztító készüléket a neves német intézet vizsgálta**! A kizárólag az LR-nek kifejlesztett készülék keféje az antibakteriális MicroSilver technológiának köszönhetően akár 3 hónapon keresztül higiénikusan tiszta marad.


Mi a MICROSILVER?

A MicroSilver technológiával az LR lehetővé tette az antibakteriális bőrápolást. Az egyedülálló összetevő, a MICROSILVER BG™ – egy szivacs-szerű ezüstpor, melynek különlegessége, hogy elpusztítja a baktériumokat, és képes megakadályozni az újak képződését.

*A vizsgálatot a neves Dermatest® intézet végezte 6 héten keresztül 40 fő részvételével 2015. január végétől március elejéig. **Fresenius ASTM E2180. Zeitgard bőrradír készülék szett normál bőrre ajándékkal


INFORMÁCIÓ

Az arctisztítás új dimenziója Ragyogóan tiszta arcbőr a ZEITGARD 1 használatával. Az innovatív elektromos kefe fejek optimalizálják a klasszikus arctisztítást. 10-szer hatékonyabban távolítják el a sminket és a szennyeződéseket, mint a hagyományos arctisztítás. Mindezt anélkül, hogy a bőrt jobban igénybe vennék. Egyedülálló higiéniai koncepció A kimondottan az LR számára kifejlesztett kefe fejek az antibakteriális MicroSilver technológiának köszönhetően akár 3 hónapig higiénikusan tiszták maradnak. MicroSilver védőpajzsként csökkenti a baktériumokat és megelőzi az újraképződésüket.


ARCTISZTÍTÁS ÚJ SZINTEN

Az innovatív ZEITGARD 1 arctisztító készülék a klasszikus arcápolás revolúciója. Sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos arctisztítás, mégis különösen gyengéd a bőrhöz. Az elektromos fej és a speciálisan kifejlesztett tisztító textú- ra egységével, létrejön egy „háló”, mely megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől. A bőr ezáltal felkészül a program további lépéseire. A bőrkép simábbnak, tisztábbnak és élettel telibbnek hat – ideális nőknek és férfiaknak is!


Zeitgard arctisztító készülék szett normál bőrre ajándékkal - LR

INNOVATÍV MŰKÖDÉSI ELV

Egészen részletesen átgondolt rendszer: az oszcilláló kefeszálak megszabadítják a bőrt a szennyeződésektől: a tisztító termékek speciális textúrája „hálóként” gyűjti össze a szennyeződéseket. Az eredmény: láthatóan tisztább bőr. A különbség az oszcilláló kefékben rejlik A ZEITGARD 1 arctisztító készülék egyedülálló kefeszálai 7.000-szer oszcillálnak percenként. A lekerekített kefeszálak végigsiklanak az arcbőrön és kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. Győződj meg róla magad!


ELŐNYÖK
 • Gyengéd mélytisztítás minden bőrtípusra
 • 10-szer hatékonyabb tisztítás, a bőr igénybevétele nélkül
 • Egyedülállóan higiénikus MicroSilver technológia
 • Ragyogóan szép bőr


EREDMÉNYEK
 • Szebb bőrkép a pórustisztításnak köszönhetően
 • Ideális felkészítés a következő lépésekre
 • Simább bőr a masszázs funkció által
 • A bőrszín ragyogóbb, élettel telibb


TANULMÁNYOK

A neves Dermatest Intézet vizsgálta 6 héten keresztül 2015 januárjától március elejéig 40 fő részvételével. Eredmény: 10-szer hatékonyabb tisztítás.


Kiegészítés

Kiegészítésként a Zeitgard 2 anti-aging készülék használatát javasoljuk, mely egyedülálló hideg-meleg technikájával a ráncok és a fáradt bőrrészek célzottan kezelhetőek.


Összetevők:

Aqua (Water), MIPA-Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Tocopherol, Parfum (Frangrance), Citric Acid, Acrylates Copolymer, Triethylene Glycol, Lecithin, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Chloride, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1)

Kiszerelés: 1 db

Egységár: 62315,0 Ft / db


Gyártó: LR Health & Beauty System

EAN kód: LR-70036

Cikkszám: LR-70036

Gyártó - LR Health & Beauty System


Értékelés írása a termékről

Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.