Mini Masszázspisztoly fekete - Climaqx

A Mini Masszázspisztoly egy ideális masszázseszköz minden háztartásban. Kiváló teljesítménnyel büszkélkedhet, és segíthet enyhíteni az izmok és az izomhártyák feszültségét, javítja a vérkeringést a masszázs területén, és ezáltal felgyorsítja a teljes regenerációs folyamatot. Kicsi és könnyen tárolható, ami azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted.


A Mini Masszázspisztoly egy ideális masszázseszköz minden háztartásban. Kiváló teljesítménnyel büszkélkedhet, és segíthet enyhíteni az izmok és az izomhártyák feszültségét, javítja a vérkeringést a masszázs területén, és ezáltal felgyorsítja a teljes regenerációs folyamatot. Kicsi és könnyen tárolható, ami azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted.

Mini Masszázspisztoly fekete - Climaqx


Webshop ár
69.990 Ft / db
egységár 69990,0 Ft / db
Elérhetőség
Raktáron
Várható szállítás
2023. június 13. (kedd)
A terméket ingyen szállítással küldjük neked.


0 értékelés
nincs még értékelés


   NIYODO.hu ajánlásával
Mini Masszázspisztoly - kompakt eszköz a regeneráció javítására, valamint az izomfeszültség és -merevség enyhítésére
A Mini Masszázspisztoly egy gyakorlati masszázseszköz mind a sportolók, mind az alkalmi felhasználók számára. Sokoldalúságát a hivatásos masszőrök és a fizikoterapeuták is értékelik majd. Magas teljesítményű, de halk működésével és négy jellegzetes masszázsfejével ez az eszköz segíthet az izmok és az izomhártya feszültségének csökkentésében. Ez különösen hasznos egy kemény edzés vagy egy íróasztal mellett töltött hosszú nap után Segíthet fokozni a vérkeringést a masszírozott izmokban, javítva az általános regenerációs időt és a szervezet felépülését egy intenzív edzés után. Kis méretű, könnyen tárolható, és csak 450 gramm a súlya, ami azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted, ahol szükséged lehet rá - edzésre, egy fontos mérkőzésre, vagy nyaralásra.

A Mini Masszázspisztoly használatakor négy különböző sebességbeállítás közül választhatsz, amelynek intenzitása akár 3 200 fordulat/perc is lehet. Az intenzitás mértékétől függően, a pisztoly akár négy órán át is működhet. Könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy bármikor kaphatsz egy pihentető masszázst. A regeneráció mellett a pisztoly hasznos az izmok edzéséhez vagy verseny előtti felmelegítéséhez is, és segíthet a teljesítmény növelésében.


A Mini Masszázspisztoly előnyei
 • funkcionális masszázseszköz mind sportolók, mind alkalmi felhasználók számára
 • négy szintű masszázs intenzitás, akár 3 200 fordulat/perc sebesség
 • a vezeték nélküli akkumulátor élettartama akár 4 óra
 • mindössze 450 g
 • praktikus tokban kapható
 • négy levehető masszázsfej
 • ideális a megfeszült izmok masszírozására egy hosszú nap után
 • csökkenti az izmok merevségét és feszülését
 • javíthatja a vérkeringést a masszírozott területen

Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

Műszaki adatok
Maximális sebesség 3 200 fordulat /perc
Akkumulátor tölthető (3200 mAh)
Akkumulátor élettartamalegfeljebb 4 óra (a választott intenzitástól függően)
Funkciók4 sebességfokozat
Tartozékok 4 egyedi masszázsfej, töltő, praktikus tok
Zajszint44-65 dB (a választott intenzitástól függően)
Tömeg450 g

A masszázspisztoly használata

Töltés:

 • Az első használat előtt az akkumulátort teljesen fel kell tölteni, ami körülbelül 6 órát vesz igénybe. A töltőt hagyományos dugaljhoz kell csatlakoztatni, majd a kábel végét a pisztoly markolatának alsó részén található csatlakozóba dugni, ahol a kikapcsoló gomb is található.

 • A fenti lépések elvégzése után a markolaton található LED sáv zölden kezd villogni, ami a töltési folyamatot jelzi. Ha a LED sáv nem villog, hanem folyamatosan zölden világít, az akkumulátor teljesen feltöltődött.

 • Az akkumulátort bármikor, bármilyen töltöttségi szinten lehet tölteni (kivéve ha teljesen fel van töltve).

 • Az átlagos üzemidő 3-4 óra, a választott masszázsprogram sebességi fokozatától és a kifejtett nyomás erősségétől függően.

 • Töltés után a töltőt mindig húzd ki a dugaljból.

 • Az akkumulátor eltávolításához nyomd meg a markolat (akkumulátor) és a hűtést biztosító szellőző nyílások tengelyén található műanyag gombot, és óvatosan húzd ki az akkumulátort. Az akkumulátort újra tudod csatlakoztatni, ha ugyanolyan szögben visszacsúsztatod a pisztolyba, ahogy kivetted onnan.


Használat:

 • Válaszd ki a megfelelő masszázsfejet és helyezd a pisztolyba. Ügyelj rá, hogy a fej megfelelően legyen csatlakoztatva.

 • A markolat alján található a kapcsoló “ON” és “OFF” állással, amit “ON”-ra kell állítanod.

 • Ha a készülék bekapcsolt állapotban van, a markolaton található LED sáv zölden világít, valamint a készülék LCD kijelzője is bekapcsol.

 • A masszázspisztoly elindításához nyomd meg az LCD kijelző közepén található piros gombot.

 • Használd az LCD kijelző + és – gombjait, hogy kiválaszd a kívánt intenzitást (sebességi fokozatot) 1 és 20 között.

 • A kijelző jobb oldalán találsz egy számot, ami 99-ig jelzi az akkumulátor töltöttségét, ahol a 99 a teljesen feltöltött állapotot jelenti.

 • A masszázspisztolyt száraz testfelületen, a kívánt nyomás és intenzitás mellett használd. Masszírozd körülbelül 60 másodpercig a kívánt területet, majd mozgasd a pisztolyt a következő testfelületre.

 • Ha be szeretnéd fejezni a masszázst, nyomd meg újra az LCD kijelző közepén található piros gombot.

 • A markolat alján találod a kapcsolót “ON” és “OFF” állással, amit “OFF”-ra kell állítanod, így teljesen kikapcsolva a készüléket.

 • Óvatosan, egyenes mozdulattal távolítsd el a masszázsfejet.

 • Használat után töröld meg a készülék felületét, valamint a használt masszázsfejet egy enyhén benedvesített törlővel, majd puha anyaggal töröld szárazra


Masszázsfejek:

 • Villás (elágazó) masszázsfej: Alapvetően a hosszú és keskeny izmok masszírozására használható, amelyek például a gerinc környékén találhatóak meg. A nyak, az Achilles-ín és a sípcsont óvatos és lassú masszírozására is alkalmas.

 • Gömb masszázsfej: A gömb alakú fej intenzívebb és mélyebb izommasszázst tesz lehetővé. Segítségével a feszültségcsomókat tudod masszírozni és aktiválni

 • Lapos masszázsfej: Az egész test, különösen a lapos izmok, valamint az érzékeny és csontos részek körüli területek masszírozására alkalmas. A hát- és a kar izmainak masszírozását is lehetővé teszi.

 • Adze masszázsfej: A kisebb méretű masszázsfejnek köszönhetően nehezebben elérhető helyeket, például a nyaki gerincet, a tenyereket vagy a lábakat masszírozza. A hátizmok masszírozására is alkalmas. Figyelmeztetés: A nyaki gerincvelő területén óvatosan használd, inkább alacsonyabb intenzitással, finoman és lassan masszírozza.


Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 2 év garanciát nyújtunk, ami az alábbi esetekben szűnik meg:

 • Balesetből, nem megfelelő kezelésből, nem megfelelő használatból vagy szállításból adódó károsodás
 • Ha a készülék garancián kívüli javításon esett át.
 • Ha a készüléket nem az utasításoknak megfelelően használták.
 • A kár értéke meghaladja a készülék értékét
 • A készülék állapotának romlása helytelen tárolásból, használatból vagy tisztításból adódott.

Kiszerelés: 1 db

Egységár: 69990,0 Ft / db

Alkalmazás:Figyelmeztetés:

Használat előtt konzultálj a kezelőorvosoddal. Különösen abban az esetben, ha bármilyen jellegű egészségügyi problémád van, akut vagy krónikus megbetegedésben szenvedsz, illetve ha állapotos vagy ízületcsere után vagy. A termék csak felnőtt személyeknek alkalmas. A masszázspisztolyt ne használd ízületekre, fejre vagy a test más csontos részeire. Használat után véraláfutások jelenhetnek meg. Ha a masszírozott területen bármilyen kellemetlen érzést vagy fájdalmat tapasztalsz, azonnal hagyd abba a termék használatát. A hajad és a test bármilyen részét tartsd megfelelő távolságban a készülék mozgó részétől és a motor hátsó oldalán található hűtőnyílástól, nehogy becsípődjön. Ne tegyél semmilyen tárgyat a motor hátsó oldalán található hűtőnyílásba. A termék víz alatt nem használható, sem olyan feltételek mellett, amelyek esetében a víz a termék belsejébe kerülhet, például a motor hűtőnyílásán keresztül. Mindig kerüld annak esélyét, hogy víz kerüljön a készülék belsejébe. A terméket tárold és használd megfelelő távolságra a folyadékoktól és hőforrásoktól. Csak a termék csomagolásában mellékelt töltőt használd. Minden használat előtt alaposan ellenőrizd a terméket. Semmilyen módon ne avatkozz bele a termék működési rendszerébe. Ne hagyd a terméket felügyelet nélkül bekapcsolva vagy töltés közben. Ne használd a terméket olyan veszélyes módon, amellyel károsíthatod a terméket vagy a felhasználó sérüléséhez vezethet. Ne távolítsd el a csavarokat és ne próbáld meg szétszedni a terméket. Ha egy órán át folyamatosan használtad, akkor kapcsold ki a terméket és az ismételt használat előtt hagyd fél órán át kikapcsolt állapotban. A terméket száraz helyen tárold, védd a hőtől, a nedvességtől és a közvetlen napsugárzástól.


Gyártó: Climaqx

EAN kód: 4260558436133

Cikkszám: 61471-1-single_variantÉrtékelés írása a termékről

Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.