Yamuna növényi masszázsolajok • színezék-, parabén- és paraffin mentes készítmények

Yamuna növényi masszázsolajok • színezék-, parabén- és paraffin mentes készítmények

A Yamuna masszázsolajai 100%-ban kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, síkosságukat megőrzik a kezelés végéig.

Biológiailag aktív növényi hatóanyagaik fokozzák a masszázs hatásait, hidratálják és puhítják a bőrt. Nem tartalmaznak parabént, mesterséges színezéket és paraffint.


50ml 8 db
200ml 1 db
250ml 11 db
500ml 2 db
1000ml 17 db
kiegészítők 1 db
összes 40 db

Termék keresés

Kifutó termék
Ananas&Coconut növényi alapú masszázsolaj - 1000ml - színezék-, parabén- és paraffin mentes
Ananas&Coconut növényi alapú masszázsolaj - 1000ml

színezék-, parabén- és paraffin mentes

3.790 Ft

tartósan alacsony ár

Még 5 db van raktáron

Kifutó termék
Dióvarázs növényi alapú masszázsolaj - 1000ml - színezék-, parabén- és paraffin mentes
Dióvarázs növényi alapú masszázsolaj - 1000ml

kiszerelés250ml 1.000ml

3.790 Ft

tartósan alacsony ár

Még 1 db van raktáron


Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Szőlőmagolajos család!

Érték és Minőség Nagydíjat nyert Állj meg egy pillanatra, hunyd le a szemed és képzeld el, hogy egy gyönyörű szőlőbirtokon vagy a Badacsonyban, a lugasban üldögélsz nagyszüleid hintaszékében. A nap lemenőben, sugarai selymesen simogatják a bőrödet, a szél elcsendesedett, a tó zöldeskék és nyugodt, a szőlőszemek gyümölcsös aromája pedig elkényezteti az érzékeidet. Illatos, bőrbarát, szőlőmagolajos termékeink használatakor szeretnénk, ha ez a nem mindennapi életérzés kísérne végig az utadon.

Szőlőmagolaj - a legenda

A szőlőmag nemcsak belsőleg, de külsőleg alkalmazva is kifejti legendás antioxidáns hatását. A szőlő magjából készült olaj nagyon gazdag telítetlen zsírsavakban (esszenciális zsírsavak, más nevükön telítetlen zsírsavak, amelyek a szervezet által elő nem állítható, viszont annak helyes működése szempontjából elengedhetetlen szerves vegyületek), mint a linolsav (»70%) és olajsav (»15%), valamint E-vitamint (tokoferol). Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik a bőrbe, selymes tapintást hagy maga után és segítséget nyújt a bőr nedvesség tartalmának megőrzésében. Illata a friss mustra emlékeztet. Rendszeres használatával biztosítja a bőr simaságát, rugalmasságát, segít enyhíteni a korai öregedés tüneteit.

A masszírozás segítségével hatékonyan juttathatod be az értékes hatóanyagokat a bőrbe, így hatására a száraz és érzékeny bőr megnyugszik, miközben ellazít a kellemes illat.

A Szőlőmagolajos növényi alapú masszázsolaj Parabén-, paraffin, színezékmentes.

Állatokon nem teszteltük.