Minőség fogápolás • jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal.

Jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal.


Jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal.

A fogmosás kis dolognak tűnik, de meglepően nagy hatással van a mindennapi életünkre. A jó fogmosással kapcsolatos szokások nem csak egészségesebb mosolyt biztosítanak, hanem magabiztossá is tesznek a világgal szemben. Hogyan tudnád növelni fogaid egészségét és egy gyönyörű, magabiztos mosolyt teremteni?


arcápoló 37 db
arcmaszk 8 db
fogápolás 2 db
fürdőbomba 9 db
fürdősó 10 db
kézkrém 6 db
sampon 2 db
szappan 31 db
testápoló 19 db
testvaj 13 db
tusfürdő 7 db
összes 144 db

Termék keresés


A szájápolásnak nemcsak fogaink egészsége, de általános, jó közérzetünk miatt is kiemelkedő szerepe van. Kisgyermek korunktól hallhatjuk, milyen fontos a rendszeres fogmosás a fogak és a fogíny védelme érdekében. Amikor a műanyag sörtés fogkefék a 30-as években először megjelentek, még nem volt a boltokban nagy választék, napjainkban azonban épp ellenkezőleg: szinte átláthatatlan a kínálat.

Azt a legtöbben nem vitatják, hogy az elektromos fogkefék hatékonyabbak manuális társaiknál, épp ezért a legtöbb fogorvos is az elektromos fogkefék használatát javasolja. Ha Ön is elektromos fogkefe beszerzésén gondolkodik, akkor érdemes a Xiaomi termékek mellett döntenie.


Hatékonyabbak-e az elektromos fogkefék a kézi fogkeféknél?

Modern világunkban még az olyan mindennapos háztartási eszközök, mint például az elektromos fogkefék is korszerű technológiára épülnek. A különleges funkciókkal, például a beépített időmérővel vagy az állítható sebességfokozatokkal ellátott elektromos fogkefék összességében egészségesebb szájüreget eredményeznek, mint a kézi változatok. Azonban ez sem feltétlenül győz meg mindenkit arról, hogy valóban érdemes-e elektromos fogkefét vásárolni. Hatékonyabbak-e az elektromos fogkefék? Lássuk hát az érveket, melyek alapján végleges álláspontot képviselhetünk az elektromos, kontra kézi fogkefék vitájában.


Az elektromos és a kézi fogkefe összevetése

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a forgó-rezgő mozgású elektromos fogkefék rendkívül hatékonyan távolítják el a lepedéket, és a kézi fogkefék használatánál jobban szolgálják a szájüreg általános egészségét.


Mivel tud többet egy elektromos fogkefe?

A manuális fogkefét alkalmazó fogmosással az egyik legnagyobb probléma az, hogy a fogorvosok által javasolt kétperces fogmosási időt, valamint a helyes fogmosási technikát nehéz vele betartani. Ennek következtében a fogmosás hatékonysága elmarad az ideálistól. Az Xiaomi elektromos fogkefék olyan beépített időmérővel rendelkeznek, mely segítségével pontosan betartható a javasolt fogmosási idő.


Az elektromos fogkefe előnye

Az elektromos fogkefék nyújtotta előnyök felsorakoztatásával tudjuk megítélni azt, hogy hosszabb távon megéri-e azt alkalmazni. A legtöbb elektromos fogkefe feje megfizethető áron cserélhető, így mindenki a saját, egyéni szájápolási igényeinek megfelelő fogkefefejre invesztálhat be.

A másik fontos tényező, hogy az elektromos fogkefék használatával összességében egészségesebb szájüreg alakítható ki, mint a kézi fogkefék alkalmazásával. A kimagasló tisztítóhatás mindenki számára elérhető, a Xiaomi ugyanis költséghatékony elektromos fogkeféket kínál. A Xiaomi elektromos fogkefék ráadásul tölthetők, ezért használóiknak nem kell folyton új elemeket vásárolniuk.


Az Ön számára legmegfelelőbb elektromos fogkefe kiválasztása

Az elektromos fogkefe kiválasztásakor a saját szájápolási elvárásait tartsa szem előtt! A vásárlás során az egyéni szükségletek mellett a fogkefe nyújtotta egyéb tulajdonságokat, illetve az általunk preferált pótfejek választékát vegyük figyelembe.