Egészségügyi Textil Szájmaszk bevizsgált, mosható (1db) • felnőttek részére

A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható,megfelelő fertőtlenítés mellett, így költség és környezetkímélő. A termékek Magyarországon készülnek egészségügyi textíliából 100% pamut. 90°C -on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható.


A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható,megfelelő fertőtlenítés mellett, így költség és környezetkímélő. A termékek Magyarországon készülnek egészségügyi textíliából 100% pamut. 90°C -on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható.

Egészségügyi Textil Szájmaszk bevizsgált, mosható (1db)


Webshop ár
190 Ft / db
egységár 190,0 Ft / db
Elérhetőség
Ideiglenes készlethiány
Az ingyenes szállításhoz rendelj minimum
79 db Egészségügyi Textil Szájmaszk terméket.


Kapcsolódó termékek


3 értékelés
5.00 / 5


A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható,megfelelő fertőtlenítés mellett, így költség és környezetkímélő.

A termékek Magyarországon készülnek egészségügyi textíliából 100% pamut. 90°C -on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható.


Az általunk képviselt egészségügyi textilből készült védőmaszk, arcmaszk legfontosabb jellemzői

 • Mosható, fertőtleníthető 90°C-on
 • Többször használható
 • Anyaga 100% pamut
 • A fém orrnyereg klipsszel ellátott
 • Egy méretben kapható
 • Gyártási hely: Magyarország

Hogyan vegyük fel a maszkot #1 Hogyan vegyük fel a maszkot #2 Hogyan vegyük fel a maszkot #3


  Felhasználási útmutató

 • Felrakás előtt szappannal mossunk kezet.
 • A szájmaszkot helyezzük fel úgy, hogy minél jobban rásimuljon az arcunkra.
 • Használat során ne fogdossuk kézzel sem a szájmaszkot, sem az arcunkat.
 • Ha véletlenül hozzáérünk, mossuk meg a kezünket szappannal.
 • Ha lélegzés során a szájmaszk benedvesedik, cseréljük ki újra.
 • Mielőtt levesszük a szájmaszkot, mossunk szappannal kezet.
 • A szájmaszkot a guminál fogva vegyük le úgy, hogy az arcunkhoz nem érünk hozzá.
 • A használt szájmaszkot helyezzük el úgy, hogy se mi, se a környezetünk ne férjen hozzá, és ne tudjon tőle megfertőződni (a textil szájmaszkot rögtön a mosógépbe), majd ismét mossunk szappannal kezet!

A piacon kapható eldobhatós papír maszkokat 1 órás használatra javasolják, így 4-8 órás közösségben történő használat során közel 10 darab, egyszer használatos maszkot használnak el. Az általunk gyártott textil szájmaszk egyéni védőeszköz PPE I. kategórába sorolandó. Az általunk forgalmazott szájmaszkok nem egészségügyi maszk, hanem textil maszk.


Megvédenek minket a maszkok a járvány idején?

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy cseppfertőzéssel ne tudjunk fertőzni és fertőződni.
A vírusok és baktériumok ellen egyetlen maszk sem nyújt 100% védelmet, azonban segítségükkel sokat tehetünk a környezetünkben lévők megóvásáért. Azt tudni kell, -elsősorban nem azok számára ajánlott, akik védelmet szeretnének a vírus ellen. Ezeket a maszkokat nem erre a célra találták ki, ellenben, aki már megbetegedett annak javasolt a viselete a hirtelen jött köhögőrohamok, vagy tüsszentések miatt, csökkentve ezzel a terjedés lehetőségét a környezet felé. Aki megfázásos tüneteket produkál, mindenképpen viseljen valamilyen szájmaszkot. Egészségesként inkább a légszűrős változatot válasszuk, ha van rá lehetőségünk.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezet (WHO) egyértelmű ajánlása alapján egészséges ember számára nem szükséges a sebészeti maszk viselése, jelentősen nem csökkenti a fertőződés veszélyét, viszont álbiztonságot adhat, esetleg nem figyelnek a többi megelőző ajánlásra (pl. ne nyúljanak arcukhoz, szemükhöz kézmosás nélkül).


Textil szájmaszk, mosható, újra felhasználható, fertőtleníthető


FONTOS!
A koronavírussal szemben a legjobban a gyakori és alapos kézmosással, illetve kézfertőtlenítéssel, valamint a fertőzött és tömött helyek kerülésével lehet védekezni.

Hogyan fertőtlenítsük házilag a maszkot?

– Nyugodtan lehet mosni, majd érdemes kivasalni olyan hőmérsékleten, amit az anyag elbír.

Házi karanténban is szükséges viselnünk?

– A maszkot mindenféleképpen vegyük fel, ha érkezik a postás, a futár vagy az ajtó elé kitett ételt átvesszük. A kilincset aztán fertőtlenítsük, mossunk kezet.

Melyek a leghatékonyabb eszközök a vírusok elleni védekezésben?

A szájmaszk mellet számos más lehetőségünk is van védekezni a vírusok ellen. Ilyen elsősorban a megfelelő higiéniai gyakorlatok alkalmazása, a gyakori kézmosás, a fertőtlenítő szappanok, illóolajok és gélek használata. Tüsszentés vagy köhögés esetén mindenképpen tegyünk a szánk és orrunk elé zsebkendőt, majd alaposan mossunk kezet, emellett lehetőség szerint ne találkozzunk már beteg társainkkal. Ezek mellett pedig ne feledkezzünk el szervezetünk védekező rendszeréről sem, alkalmazzunk immunerősítő vitaminokat, gyógynövényeket, rendszeresen mozogjunk, és fogyasszunk kellő folyadékot. Amennyiben ezek mellett mégis megfázásos tüneteket észlelnénk mindenképpen keressük fel az orvosunkat, lehetőleg telefonon!


Technikai adatok

Egészségügyi vászon
Anyag összetétel 13560-2 100% pamut    
Területi sűrűség EN 12127 180 g/m2 +-9%    
Fonal sűrűség Lánc/vetülék 258+-5% / 235 9+-7%    
Szín   optikai fehér    
Anyag   Egészségügyi vászon    
Szélesség   150 cm    
Mosási méretváltozás 90°C-on ISO6330 A/1. mosás
A/2. mosás
-2,0%
-3.0%
-1,0%
-1.0%
Mosási intrukció   Mosási instrukció

Csatolt dokumentumok

Kiszerelés: 1 db

Egységár: 190,0 Ft / db

Alkalmazás: Használat: Az orr és a száj rész elé felhelyezendő, úgy, hogy a gumizsinórokat a fülünk mögé akasztva rögzítjük majd a maszkot az arca igazítjuk.


Figyelmeztetés:

Felhasználással kapcsolatos óvintézkedések: Használat előtt ellenőrizze a termék sértetlenségét és hibátlanságát, mossa ki magas hőfokon (90°C) Ha a termék használat közben elszakad vagy kilyukad, azonnal semmisítse meg. Használat során ne fogdossuk kézzel sem a szájmaszkot, sem arcunkat. A szájmaszkot a guminál fogva vegyük le úgy, hogy az archoz nem érünk hozzá. A használt szájmaszkot helyezzük el úgy, hogy se mi, se a környezetünk ne férjen hozzá, majd ismét mossunk szappannal kezet! Mindennapos használat során maximum 3 hónap felhasználási idő javasolt, rendszeres mosás mellett.


Gyártó: NIYODO

EAN kód: 5999887297311

Cikkszám: E-TEXTIL-MASZKÉrtékelés írása a termékről

Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.