A koffein az egyik legszélesebb körben használt stimuláns, amely nagyon népszerű a fitnesz világában. Ez azért van így, mert képes energiával feltölteni a testet, és maximalizálni a fókuszt egy nehéz nap vagy edzés során. Rendszeresen megtalálható energiaitalokban vagy edzés előtti keverékekben, és a kávé természetes része is. Azok körében népszerű, akik az éberséget vagy a teljesítményt szeretnék fokozni. Ebben a formában bárki számára megnyerő lehet, aki nem szereti a kávét és kerüli az energiaitalokat."/> A koffein az egyik legszélesebb körben használt stimuláns, amely nagyon népszerű a fitnesz világában. Ez azért van így, mert képes energiával feltölteni a testet, és maximalizálni a fókuszt egy nehéz nap vagy edzés során. Rendszeresen megtalálható energiaitalokban vagy edzés előtti keverékekben, és a kávé természetes része is. Azok körében népszerű, akik az éberséget vagy a teljesítményt szeretnék fokozni. Ebben a formában bárki számára megnyerő lehet, aki nem szereti a kávét és kerüli az energiaitalokat." />

Caffeine - 90 tabletta - GymBeam

A koffein az egyik legszélesebb körben használt stimuláns, amely nagyon népszerű a fitnesz világában. Ez azért van így, mert képes energiával feltölteni a testet, és maximalizálni a fókuszt egy nehéz nap vagy edzés során. Rendszeresen megtalálható energiaitalokban vagy edzés előtti keverékekben, és a kávé természetes része is. Azok körében népszerű, akik az éberséget vagy a teljesítményt szeretnék fokozni. Ebben a formában bárki számára megnyerő lehet, aki nem szereti a kávét és kerüli az energiaitalokat.


A koffein az egyik legszélesebb körben használt stimuláns, amely nagyon népszerű a fitnesz világában. Ez azért van így, mert képes energiával feltölteni a testet, és maximalizálni a fókuszt egy nehéz nap vagy edzés során. Rendszeresen megtalálható energiaitalokban vagy edzés előtti keverékekben, és a kávé természetes része is. Azok körében népszerű, akik az éberséget vagy a teljesítményt szeretnék fokozni. Ebben a formában bárki számára megnyerő lehet, aki nem szereti a kávét és kerüli az energiaitalokat.

Caffeine - 90 tabletta - GymBeam


Webshop ár
2.090 Ft / db
egységár 23,2 Ft / tabletta
Elérhetőség
Raktáron
Várható szállítás
2023. szeptember 27. (szerda)
Az ingyenes szállításhoz rendelj minimum
10 db terméket.


0 értékelés
nincs még értékelés


   NIYODO.hu ajánlásával
Caffeine - világszerte a legkedveltebb élénkítő koffein, egy edzés előtti löket a jobb teljesítmény és zsírégetés érdekében

A Caffeine vagy koffein világszerte a leghíresebb élénkítőnek számít és a koffein tabletta a leggyakrabban használt formája az élénkítőknek testépítők és sportolók körében. Semmi nem fogja úgy felpörgetni edzés előtt, mint a koffein. Számos tanulmány bizonyította, hogy növeli az éberséget, az összpontosítást, hangulatjavító, erősíti a fájdalom toleranciáját, égeti a zsírt és javítja a teljesítményt.


A Caffeine egy olyan készítmény, melyben a legmagasabb megengedett koffein van jelen, azaz 200 mg 1 tablettában. A koffein egy olyan anyag, amely erős élénkítő hatással van az idegrendszerre és elősegíti a zsírégetést. Alkalmas a fizikai teljesítmény előtt és alatt, a fáradtság megszüntetésére és a teljesítmény növelésére.


Caffeine - 90 tabletta - GymBeam

Valóban működik a koffein?

Már számos tanulmány bizonyította a koffein élénkítő és serkentő hatását, és arra a következtetésre jutottak, hogy fogyasztása súlycsökkenéshez is vezet. A legjelentősebb tényező, amely hatással volt rá, pont a serkentő hatás volt , amelynek köszönhetően a sportolók több odafigyeléssel, keményebben és hosszabb ideig voltak képesek edzeni. Ezáltal több kalóriát is elégettek. A koffein közvetlenül növelte a hőtermelést, ami zsírvesztéshez vezetett. Azoknál a sportolóknál, akiknél semmilyen eredmény nem észlelhető a koffein elfogyasztása után, valószínűleg nem helyes az étrend, az edzés, vagy a táplálékkiegészítő adagolásának pontossága.


A koffein előnyei
  • segít megszüntetni a fáradtságot
  • javítja a teljesítményt
  • növeli a koncentrációt
  • növeli a mentális aktivitást
  • támogatja a zsírégetést
  • energiaforrásként felhasználja a zsírkészletet, ezáltal megvédi a glikogén készleteket
  • pozitív hatással van az adrenalin felszabadulására, ami felkészíti a szervezetet az extrém terhelésre és nagyobb teljesítményre ösztönzi
  • serkenti a központi idegrendszert és javítja a koncentrációs képességet
  • növeli a szervezet azon képességét, hogy az aerob és anaerob fizikai aktivitás által létrejött fáradtságnak ellenálljon

Caffeine - 90 tabletta - GymBeam

1 adag: 1 tabletta

90 adagot tartalmaz

Megnevezés/ 1 tabletta
Koffein 200 MG

Összetevők:

vízmentes koffein, szorbit, töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló szer (magnézium-sztearát)

Kiszerelés: 90 tabletta

Egységár: 23,2 Ft / tabletta

Alkalmazás:

A napi ajánlott adag 1 tabletta, nagyjából 60 perccel edzés előtt


Figyelmeztetés:

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Gyártó: GymBeam

EAN kód: 8588006139099

Cikkszám: 8588006139099Értékelés írása a termékről

Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Nem kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.